Односельці Клавдії Петрівни все знали, але мовчали, а сусіди Винника гуляли на його весіллі: що кажуть люди

Будь-яка зірка має власні секрети. Та, здавалося б, глобальні речі, як особистість чи весілля, в цифрову епоху приховати неможливо. Але Клавдії Петрівні та Олегу Виннику це вдалося.

Клавдія Петрівна сьогодні є однією з найбільш обговорюваних зірок українського шоубізнесу. У світі схожі експерименти уже зустрічалися, але важко згадати аналогічний проєкт співачки, яка починала кар’єру інкогніто. Сотні тисяч шанувальників творчості Клавдії довго гадали, хто саме є власницею цього голосу, пропонуючи різні варіанти: від Маші Кондратенко до ШІ.

Але крапку у будь-яких суперечках і спекуляціях поставили концерти артистки у Палаці Спорту наприкінці серпня. Тоді дівчина розкрила своє обличчя, а разом з ним справжнє ім’я — Соломія Опришко. Тоді чимало людей сказали “десь ми вже це чули”. І справді, у мережі ще задовго до концертів Соломія згадувалася, як одна з можливих співачок, що ховаються за маскою.

Klavdia Petrivna (Соломія Опришко) на власному концерті в Палаці Спорту
Klavdia Petrivna (Соломія Опришко) на власному концерті в Палаці Спорту

Але для багатьох людей все обмежувалося просто здогадками. Проте не для жителів села Гірне, що на Львівщині. Вони точно знали, кому належить псевдонім Клавдії Петрівни. Багато односільчан Соломії знали її особисто ще з дитинства. Особливо це стосувалося молоді, яка разом навчалася та товаришувала зі знаменитістю.

Знали про все також викладачі музичного коледжу в Дрогобичі. Але всі також берегли секрет. Кожен з них тільки подумки сміявся, коли бачив чергову згадку про те, що не може дівчина, а тим паче молода, так співати. Але всі, хто хоча б раз наживо чув Опришко, чудово знали, що її співом можна зачаровуватися годинами.

Співак Олег Винник зі своєю дружиною та бек-вокалісткою Таюне
Співак Олег Винник зі своєю дружиною та бек-вокалісткою Таюне

Дещо схожа ситуація була також в житті Олега Винника. Але він тримав у таємниці не власну особистість, а весілля із Таїсією Сватко, яка більше відома шанувальникам, як Таюне. Свято було надзвичайно масштабним і про нього односельці артиста чудово пам’ятають й досі. Але проводилося воно під суворим секретом, тому фанати Олега дізналися про все не одразу.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".