Катя Осадча показала розкішний подарунок від дизайнера, чиї капелюхи носить сама Madonna: коштує статки?

Ведучу програми "Світське життя" Катю Осадчу першим із її днем народженням привітав відомий дизайнер капелюхів. Він уже встиг зробити їй подарунок.

Сьогодні, 12 вересня, відомій ведучій програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” виповнився 41 рік! Зірка з радістю провела своє 40-річчя і сміливо “відправилася” у свій 41-й день народження. Вона сама собі придбала торт і написала: “Купила собі торт. Святу бути”. Про все це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Каті Осадчої, найперший чоловік, який її привітав, і від кого вона отримала подарунок, був український дизайнер головних уборів та аксесуарів Руслан Багінський. Він же є засновником бренду Ruslan Baginskiy. Тож світська левиця Катя Осадча цієї осені ходитиме в брендовому капелюсі від Багінського. Зі stories зрозуміло, що цей подарунок Катя Осадча отримала не прямо в свій день народження, а напередодні.

Зовсім нещодавно капелюх від цього українського дизайнера на своє 66-річчя одягла американська легендарна співачка та кіноакторка Madonna (Мадонна). Своє день народження знаменитість святкувала в Римі і саме там вона довершила свій образ капелюхом від нашого українського дизайнера. За словами Руслана Багінського, світлини Мадонни у його капелюсі з Риму для нього є “найкращою листівкою з Риму, яку лише можна уявити”.

Катя Осадча розповіла, який подарунок отримала від дизайнера капелюхів
Катя Осадча розповіла, який подарунок отримала від дизайнера капелюхів

Сьогодні зранку з днем народження Катю Осадчу привітав відомий телеведучий і шоумен Юрій Горбунов, який є її коханим чоловіком. А ще її найменший трирічний син Данило. Колись, до 24 лютого 2022 року, Катя Осадча і Юрій Горбунов дуже любили сюрпризи і робили їх один одному. Кілька років тому зірці сюрприз зробила її кума Христина. Про нього вона пам’ятає досі і саме сьогодні, в свій день народження, вона вирішила розповісти про це своїм підписникам. І так, кума Каті Осадчої замовила для неї привітання від дитячого хору прямо на сходах Андріївської церкви. Це зірка запам’ятала на все своє життя.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?