Катя Осадча вперше розповіла про кохання, яке пронесла крізь все своє життя: це не Горбунов і не Поліщук

41-річна Катерина Осадча вперше розповіла про кохання, яке пронесла крізь все своє життя. Виявляється, це зовсім не Юрій Горбунов і не Олег Поліщук.

Катя Осадча завжди відносилася до особливого переліку зірок, які можуть дозволити собі навіть припинити телевізійну діяльність, і ніколи при цьому не бути забутими.  Зараз Катерина займається здебільшого діяльністю, яка направлена на повернення українців додому до їхніх сімей. З її життя повністю вийшли світські плітки та раути.

І за це фанати полюбили її ще більше, адже поки інші знаменитості шукають способи заробити своєю творчістю в абсолютно нових умовах, Катерина повністю змінила поле діяльності і присвятила себе тому, що дійсно має значення.

Катя Осадча розповіла, як ставиться до свого дня народження насправді

Катя Осадча показала, як виглядає її середній син
Катя Осадча розповіла, як ставиться до свого дня народження насправді

Гармонія з собою та відсутність протиріч у рішеннях також відчуваються в її останній публікації. Зірка відсвяткувала свій день черговий день народження і у зв’язку з цим опублікувала у блозі в Instagram зізнання про те, що завжди любила цей день.

Дійсно, зірка має чим пишатися, і що згадати, адже за ці 40 років вона пройшла непростий, але надзвичайний шлях, дала життя трьом прекрасним хлопчикам, вийшла заміж два рази.

Ба більше, хоча колишній чоловік не став її долею, вони з ним зберегли прекрасні стосунки, і нині підтримують зв’язок. Старший спадкоємець телеведучий на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки, але вже через декілька місяців імовірно повернеться на канікули до матері, вітчима та братиків.

Немає нічого кращого, ніж мати можливість зустріти найважливіші дні у своєму житті у компанії найрідніших людей. І це щастя також в руках у Катерини.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".