Так скільки дітей у Святослава Вакарчука? Співак вперше прокоментував чутки про своє бурхливе приватне життя

У 49-річного Святослава Вакарчука є декілька дітей. Найстаршій донечці 30 років. А останнім часом співак виховує двох дуже маленьких діточок.

Уже легендарному українському музиканту, а ще лідеру гурту “Океан Ельзи” Святославу Вакарчуку 49 років. З 2000 року він жив у громадянському шлюбі з Лялею Фонарьовою. Їх відносини протривали цілих 20 років, але офіційно вони шлюб так і не уклали. Пара виховувала донечку Лялі Фонарьової, Діану, яка в неї залишилася від першого шлюбу. Більше того, Святослав Вакарчук навіть удочерив Діану Фонарьову. У самої пари спільних дітей не було. А у червні 2021 року співак взагалі заявив, що їх стосунки з Лялею Фонарьовою закінчилися. Утім, він зазначив, що вони були, є і будуть близькими людьми.

Сам же Святослав Вакарчук є сином колишнього міністра освіти та науки України, фізика та політика Івана Вакарчука. Хоча Святослав Вакарчук співак та музикант, він також був громадським діячем і є головою партії “Голос”. Не дивлячись на те, що суто в 20-річних стосунках із Лялею Фонарьовою у Святослава Вакарчука не було дітей, суто в нього є декілька нащадків.

Насамперед, відомо, що у Святослава Вакарчука є трирічний син Іван, дворічна донечка Соломія. Своє саме перше фото з сином Вакарчук показав 19 червня 2022 року у День батька. Він виклав світлину на своїй сторінці в соцмережі Instagram. І звичайно, що в нього є 30-річна Діана Фонарьова, яку він удочерив.

Маленька донечка та син у співака з’явилися після того, як він завершив стосунки з Лялею Фонарьовою. І відповідно, у нього з’явилася інша жінка і нові стосунки. Хто саме є його теперішньою дружиною зірка приховує. До того ж, він робить це дуже ретельно. Нині щастя Святослава Вакарчука полягає саме в його родині, яку він так міцно і ніжно оберігає. Також його вічним антидепресантом завжди є творчість.

Схожі статті

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.

Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?

Розлучення з Налчаджиоглу всім їм пішло на користь: як виглядають зараз усі 3 дружини турецького бізнесмена

Усі дружини турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу швидко оговталися від розлучення і почали жити своє нове щасливе життя. Як змінилися Лілія Реус та Анастасія Фоксі?

Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.