Горбунов показав головне кохання його життя: раніше так само любив іншу – як виглядає перша дружина Юрія

Юрій Горбунов оприлюднив зворушливий пост, в якому на багатомільйонну аудиторію освідчився коханій своїй дружині Каті Осадчій. А як виглядала його перша дружина, з якою він прожив у шлюбі 20 років?

12 вересня 2024 року популярної української провідної та громадської діячки Каті Осадчій виповнилося 41 рік. У свій День народження знаменитість здобула сотні привітань від шанувальників та зіркових колег, але найзворушливіші слова написав для іменинниці її чоловік – Юрій Горбунов.

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження
Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження

З самого ранку продюсер оприлюднив на своїй сторінці в Інстаграм пост із серією гарних фотографій та написав освідчення в коханні. Юрій дякував своїй дружині за синів, за її ніжність та жіночність, за віру та оптимізм, який вселяє в нього надію та надає впевненості у завтрашньому дні. Здавалося, цей шлюб було створено на небесах і Катя найголовніша жінка у його житті. Проте мало хто знає, що Юрія Горбунова кілька років тому надихала зовсім інша жінка.

Зі своєю першою дружиною Людмилою майбутній продюсер познайомився в Івано-Франківському театрі. Молода жінка працювала в балетній трупі і була значно старша за коханого. На момент знайомства Юрієві було 25, а Людмилі 35 років. Від першого шлюбу молода жінка виховувала дочку, для якої молодий Горбунов згодом став справжнім батьком. Цей шлюб тривав 20 років і у 2015 році він розпався. В одному зі своїх інтерв’ю Юрій зізнався, що на момент розставання з першою дружиною вони мали зовсім різні погляди на життя.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Відомо, що зараз Людмила разом із своєю дочкою Ксенією перебувають в Америці. Іноді Горбунов телефонує з ними та обговорює поточні відносини. Приймальна дочка продюсера працює у сфері ІТ-технологій та непогано заробляє. Чим займається Людмила, якій уже 64 роки, не відомо.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Зазначимо, що незважаючи на те, що пара два десятки років прожила разом, у Мережі практично немає їхніх спільних фотографій. На відміну від другої дружини Горбунова Каті Осадчої, жінка вела непублічне життя і дуже рідко з’являлася на публіці. Нам вдалося знайти лише кілька знімків, коли Людмила супроводжувала молодого чоловіка на заходах.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.