Тімур Мірошниченко розповів про суд і хвилювання через усиновлення: ні про що не шкодують – тепер їх 6

Тімур і Інна Мірошниченки розповіли до чого саме повинні бути готові українці, які бажають всиновити дитину. А також, що необхідно зробити в першу чергу для цього.

Відомий український ведучий програми “Зірковий шлях” та його дружина — адвокатеса Інна Мірошниченко сьогодні, 17 вересня, надихали українців своїм інтерв’ю щодо усиновлення дітей у прямому ефірі “Єдиних новин”. Про це сама Інна Мірошниченко повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, усиновити дітей в Україні не так просто і легко, як здається. Навіть ті, хто дуже сильно цього хочуть, мають пройти дуже важкий і складний шлях. Через це пройшла і вона з чоловіком. Нині Інна Мірошниченко згадує суд із усиновлення дітей. Насамперед, дівчинки Ангеліни. Це в її житті було вперше, а тому вона дуже сильно переймалася і хвилювалася за це. Проти ухвалення заяви і передачі їм дівчинки були проти самі присяжні. Для Мірошниченків це був просто шок.

Інна Мірошниченко згадує, що одна жіночка з присяжних дуже сильно “потріпала” їм нерви. Заява щодо усиновлення слухалася за присутності головуючого судді та двох присяжних. Мало б бути два голоси “За”, щоб отримати бажаний результат. На щастя, їм вдалося забрати до своєї сім’ї Ангеліну, яка нині стала їм, як рідна дитина.

Тімур Мірошниченко та його дружина розповіли про складнощі з усиновленням дітей
Тімур Мірошниченко та його дружина розповіли про складнощі з усиновленням дітей

“Дітей-сиріт нібито багато, але коли є бажання їх всиновити, то виявляється, що їх зовсім мало”, – говорить Інна Мірошниченко.

Насамперед, до усиновлення дитини мають бути готові всі мешканці оселі, аби потім якісь “незадоволення” не виливалися і не впливали на самих усиновлених дітей. Всиновити дитину можливо. В принципі це є посильним процесом, але для цього все одно потрібне неабияке терпіння. Найцікавіше те, що перелік діточок, яких можна і дозволяється всиновити чомусь зовсім невеликий. Як відомо, у Тімура і Інни Мірошниченків є четверо дітей. Двоє з них — усиновлені.

Схожі статті

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.

Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?

Розлучення з Налчаджиоглу всім їм пішло на користь: як виглядають зараз усі 3 дружини турецького бізнесмена

Усі дружини турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу швидко оговталися від розлучення і почали жити своє нове щасливе життя. Як змінилися Лілія Реус та Анастасія Фоксі?

Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.