Модно, стильно, молодіжно: 38-річна Злата Огнєвіч показала, як повинна виглядати “жінка на мільйон”

38-річна Злата Огнєвіч останнім часом все більше й більше вражає шанувальників. Тепер усі хочуть до неї на консультацію, але не за вокалом, а за стилем!

Після участі у проекті “Холостячка” популярність співачки Злати Огнєвіч знову злетіла вгору. Щоб утримати увагу шанувальників, артистка використовує всі прийняті прийоми, у тому числі соціальні мережі. Крім творчості на своїй сторінці в Інстаграм знаменитість розповідає про подорожі та ділиться думками на різні актуальні теми. А з недавніх пір Злата стала вести рубрику, в якій ділиться кулінарними рецептами та секретами краси, а також записувати ролики про моду та стиль.

Так, напередодні в мікроблозі Огневич з’явилося відео, де артистка продемонструвала костюм, який входить до списку найтрендовіших нарядів 2024 року. Образ складався із брюк-палаццо та об’ємного жакета чорного кольору. З боків на штанинах та рукавах були три білі смужки у стилі спортивних костюмів аdidas. Доповнили образ вузький топ та класичні туфлі на шпильці. У коментарі співачка наголосила, що виріб належить українському бренду.

Шанувальники були в захваті:

Вау. Рубрика супер! “, “Модно, стильно, молодіжно”, “У такому луці можна і сяяти на модній вечірці, і з пацанами вештатися на районі, супер. На Златі все виглядає чудово до речі”, “Стильно, вишукано та зі смаком!”, “Де можна придбати такий костюм? він неймовірний!”, “То як у дев’яностих спортивний костюм під туфлі”, “Adidas+каблуки”,- писали у коментарях.

А ще фанати просили показати, як Злата робить своє супер укладання на каре. Ймовірно, незабаром у мікроблозі артистки з’явиться нова рубрика.

Нагадаємо, що в недавньому інтерв’ю Олексію Суханову співачка Злата Огнєвіч зізналася, що багато років була одержима страхом старіння та буквально не відходила від косметологів.

Оператори Олексія Суханова підкреслили зморшки і додали віку Златі Огнєвіч
Оператори Олексія Суханова підкреслили зморшки і додали віку Златі Огнєвіч

Пізніше співачка усвідомила, що цей процес незворотний і слала ставитися до своєї зовнішності та зморшкам спокійніше. Сьогодні Злата звертається до фахівців лише за необхідності

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.