Насичений “смокі-айс” з самого ранку: Настя Каменських у гламурній піжамі показала, як виглядає спросоння

Сусіди Насті Каменських мають змогу бачити її в одній піжамі з нічним макіяжем на обличчі хоч кожного дня! Сьогодні "домашню" NK побачила вся країна. Все завдяки її новому відео.

Уже вдруге популярна співачка Настя Каменських показала, як з самого ранку ходить з насиченим макіяжем smoky eyes, який краще всього підходить для вечірніх і нічних заходів. Утім, цього разу, зірка зробила ще більш насищений smoky eyes, ніж минулого разу. Нові світлини вона виклала на своїй сторінці та в своїй stories у соцмережі Instagram.

Минулого разу знаменитість робила ранкову фотосессію зі smoky eyes в одній піжамі в своєму будинку. Сьогодні вона показала, як в одній піжамі, але досить такій закриті, вона зустрічає ранок в своєму котеджі, який розташований у Київській області. Для свого образу вона обрала шовкову піжаму у рожево-білу смужку. Зачіску зробила з накручених локон волосся. Свої очі NK обвела товстим шаром чорної підводки. Навіть дуже товстим шаром підводки. Брови вона зробила не такими виразними, як очі.

Найбільше, що “кидається” в очі це вії Насті Каменських. Крім того, що вони дуже об’ємні, вони ще й дуже насичені тушшю для повік. Здається, а можливо воно так і є, що зірка наносила в кілька шарів. Губи вона нафарбувала блідо-коричневою помадою. Цей відтінок навіть більше наближений до блідо-темно-рожевого кольору. Свій образ співачка довершила дорогоцінними прикрасами. На ній помітно одразу ж три кольє різної довжини, форми та з різного плетіння. А ще — золоті сережки.

Нове відео того, як починається ранок NK знімалося в її чудовому саду. Цього разу знаменитість показала не свій басейн чи гарні плодові дерева, а яскраво-рожеві квіти. Тепер всі фанати і підписники Насті Каменської знають, що в неї вдома ростуть айстри. Можливо, це навіть одні з її найулюбленіших квітів.

Схожі статті

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Обожнює жінок і не приховує цього: як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут – ефектна Злата Мітчелл

Як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл? Дівчина розповіла про свої вподобання та вразила зізнанням щодо почуттів не до чоловіків.

“Тремтіння і нерозуміння”: Руслан Сенічкін розповів про почуття до Лідії Таран, які відчував 14 років тому

Руслан Сенічкін досі залишається холостяком і мрією тисяч жінок. Але, можливо, телеведучий просто увесь час приховував, що у нього хтось є? А зараз Руслан публічно зізнався у почуттях до Лідії Таран.