Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Завжди позитивна і радісна співачка Оля Полякова показала і розповіла про те, як вчора, 19 вересня, вона спала і може спати до самого обіду. Зірка прокинулася після 12:00 і називала це “ранком”. Потім сама себе виправила і пояснила, що це для неї ранок, оскільки 18 вересня у неї був концерт у місті Фастів, що на Київщині. Тому спати вона лягла дуже пізно. Про все це зірка повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

З самого початку Оля Полякова побажала всім своїм прихильникам і підписникам: “Доброго ранку”. Вона прокинулася в повній тиші, комфорті і релаксі. Зірка зазначила, що дуже класно те, що за вікном світить сонечко. І загалом погода чудова. Потім зізналася, що вже далеко не ранок, а обід, а ще пояснила причину свого денного сну — це концерт у Фастові, що був напередодні. В захваті від цього заходу залишилася і сама Оля Полякова. Їй сподобалося, як пройшов її виступ, яка була в неї публіка і загалом атмосфера всього того, що відбувалося.

 

Як відомо, Оля Полякова повернулася до своєї квартири в Києві через цілих чотири роки після того, як там сталася “біда”. Не лише звичайні громадяни України можуть бути проігнорованими комунальними службами, а й навіть зірки. Адже, за твердженням зірки, через те, що в їхньому будинку протікав дах і його ніхто не робив, і сталося водне “затоплення”.

Під час того, як випало багато снігу, а стовпчики термометра різко пішли вгору, через щілини в даху вся ця вода й потекла до людей у квартири. Співачка запевняла, що комунальники знали, що дах в їхньому будинку потрібно ремонтувати, але умисно ігнорували це.

Нині зірка доробляє ремонт у квартирі в Києві. Вона повідомляла, що там уже майже все готове, але ще є нюанси. Дизайн у приміщенні залишили той самий, єдине що — стелі, підлогу та стіни повністю оновлювали. Обіцяла співачка й влаштувати room-тур, коли все-все буде повністю доведено до завершення.

Схожі статті

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Насичений “смокі-айс” з самого ранку: Настя Каменських у гламурній піжамі показала, як виглядає спросоння

Сусіди Насті Каменських мають змогу бачити її в одній піжамі з нічним макіяжем на обличчі хоч кожного дня! Сьогодні "домашню" NK побачила вся країна. Все завдяки її новому відео.

Обожнює жінок і не приховує цього: як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут – ефектна Злата Мітчелл

Як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл? Дівчина розповіла про свої вподобання та вразила зізнанням щодо почуттів не до чоловіків.

“Тремтіння і нерозуміння”: Руслан Сенічкін розповів про почуття до Лідії Таран, які відчував 14 років тому

Руслан Сенічкін досі залишається холостяком і мрією тисяч жінок. Але, можливо, телеведучий просто увесь час приховував, що у нього хтось є? А зараз Руслан публічно зізнався у почуттях до Лідії Таран.