Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Українська акторка та телеведуча Ольга Сумська заінтригувала всіх своїм архівним фото, яке було знято за лаштунками одного з серіалів. Світлину вона виклала в своїй stories в соцмережі Instagram. Потім вона запропонувала своїм прихильникам вгадати: під час зйомок якого серіалу зробили це фото? Правильна відповідь знаходилася одразу серед чотирьох варіантів: “Дві матері”, “Гречанка”, “Нитки долі” чи “Сага”.

Поки що, Ольга Сумська не розкриває таємницю свого запитання. Вона влаштувала голосування в своїй stories і підписники лише допускають те, де саме акторка могла носити таке кольє, яке схоже на те, що носили султанші в серіалі “Роксолана”. Те, що ця світлина могла бути зроблена за лаштунками серіалів “Дві матері” або “Гречанка” вважають 34% людей, які прийняли участь в опитуванні. Трішки менше, 22% людей думають, що це могло бути в серіалі “Нитки долі” і тільки 10% фанатів акторки допускають, що це було в серіалі “Сага”.

Ольга Сумська показала, як виглядала за лаштунками "Роксолани"
Ольга Сумська показала, як виглядала за лаштунками Роксолани

На самій світлині Ольга Сумська одягнута у темно-зеленій кофтинці та білому піджаку. Кольє зроблене у вигляді “серцевини” з квітів “айстри”. Коштовність дуже масивна та дорогоцінна. Вона чудово пасує під цю зелену кофтинку. Підібрали для зірки під цей образ і відповідний макіяж. На повіки їй нанесли чорно-золотисті тіні, очі підвели тонким шаром підводки, вії зробили злегка об’ємними за допомогою звичайної туші. Щоки Ольги Сумської досить виразно виділили червоними рум’янами. Їх колір пасує під колір її блиску на губах. Брови зірці злегка підвели олівцем.

Позаду Ольги Сумської видніється річка та густий ліс, дерева якого схожі на ті, що ростуть у Карпатській місцевості. Можливо, що багаторічні фанати знаменитості таки змогли вгадати, де саме було зроблене це фото (у якому серіалі). Всі ж інші будуть чекати на те, коли акторка опублікує правильний варіант відповіді.

Схожі статті

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.