Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка часто заявляє про те, що має дуже насичений графік роботи і буває працює без вихідних, до працювалася до того, що має вдома практично пустий холодильник. Про це вона сама повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

За її словами, вчора ввечері вона прийшла додому дуже втомленою, але щасливою. До того ж дуже голодною. В принципі, співачка намагається нічого не їсти перед сном, але вчора вона дозволила собі скуштувати йогурт із ягідним варенням, горіхами та насінням чіа. Співачка пояснила, що це не найкраща їжа, яку можна вживати перед сном, але нічого іншого в її холодильнику немає.

“Ще яблучко є. Отака прекрасна їжа артистки в якої немає нічого вдома. Можливо це і на краще, бо я така голодна, що з’їла б зараз слона”, – розповіла знаменитість.

Злата Огнєвіч розповіла, як харчується і що є у неї в холодильнику
Злата Огнєвіч розповіла, як харчується і що є у неї в холодильнику

Злата Огнєвіч підкреслила, що їсть те, що знайшла в холодильнику, а там практично нічого немає. Така ситуація в неї сталася, коли вона приїхала додому втомленою після зйомок. Як відомо, бували ситуації, коли зірка практично не спала протягом трьох ночей підряд. Тоді вона користувалася спеціальними барокамерами у яких одна година сну заміняє вісім годин повноцінного відпочинку. Таким методом користувався король поп-музики Майкл Джексон, який також вірив у те, що це допоможе йому прожити довше.

Така барокамера допомагає Златі Огнєвіч відпочити, щоб встати і продовжити працювати далі в інтенсивному ритмі. Пресі зірка говорила й про те, що в артистів загалом немає вихідних. Він може бути лише в тому випадку, якщо сама знаменитість скасує всі зйомки і відмовиться йти на заходи, куди була попередньо запрошена. А так, щоб не мати роботу, такого просто не буває.

Схожі статті

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.