Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Старша донечка популярної співачки Олі Полякової, 19-річна Марія, засвітила всім свою золоту каблучку з величезним каменем на безіменному пальці. Донька зірки зробила це прямо в салоні літака, коли вирушила кудись в дорогу. Нове фото Марія Полякова опублікувала в своїй stories в соцмережі Instagram.

Марія Полякова, яка імовірніше всього, що теж планує стати співачкою і поєднати своє життя з музикою, підписала свою світлину наступними словами: “Куди я прилетіла?”. На фото вона показала (зіграла) захват і здивування, що означає лише одне — вона дійсно подалася в якесь незвичайне місце і планує чимось всіх здивувати. Під час цього Маша Полякова прикрила долонею руки губи і в цей час каблучка з камінням потрапила в об’єктив камери. Поки що, вона тримає інтригу, але з часом, імовірніше всього, що про все повідомить.

Донька Олі Полякової показала обручку на безіменному пальці
Донька Олі Полякової показала обручку на безіменному пальці

Марія Полякова хоч і є донечкою відомої співачки, вчитися музичній грамоті та вокалу відправилася за океан в Сполучені Штати Америки. Від цьогорічного навчального року вона стала студенткою приватного Бостонського університету “Berklee College of Music” (Музичний коледж Берклі). Відправляючи доньку на навчання Оля Полякова, як і будь-яка мама, дуже сильно переймалася за те, аби дитина там дійсно вчилася, а не займалася чимось іншим. Проводжаючи Марію на навчання вона просила її не зв’язуватися з поганими кампаніями, не вживати нічого шкідливого, бути обережною і добре навчатися.

Музичний коледж Берклі унікальний тим, що в ньому вже понад 25 років викладають курс із хіп-хопу. Також у цьому закладі акцент роблять на вивчені кіномузики й авторській пісні. Серед профільних інструментів (фаху) є навіть банджо, мандоліна, ударні. Викладати хіп-хоп тут почали ще в 1999 році.

Схожі статті

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.