Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Довгий час про продюсера Костянтина Меладзе не було жодних звісток. Через півтора року після початку війни композитор спільно зі співачкою Софією Тарасовою випустив нову пісню, але сам так і не з’явився у медіапросторі. У 2023 році відвідувачі ресторану, розташованому на гірськолижному курорті у Швейцарії, злили в Мережу фото, на якому Меладзе самотньо сидів за столиком на терасі.

Гості ресторану Швейцарії показали, як зараз живе Костянтин Меладзе

Сам продюсер за цей час не опублікував жодної своєї фотографії та не дав жодного інтерв’ю. Щоправда, розповісти йому є що. Наприклад, про розлучення з дружиною – українською співачкою Вірою Брежнєвою або про своє ставлення до війни, але Костянтин віддав перевагу мовчанню. Проте, зовсім зникнути Меладзе не вдалося.

Так, нещодавно в Інстаграмі засновника гурту Бі-2 Єгора Бортника, який виступає під псевдонімом Льова, з’явилася цікава фотографія. У кадрі автор мікроблогу позував із дружиною у компанії братів Меладзе. Як з’ясувалося з опису до публікації, знімок було зроблено після виступу Валерія у Юрмалі. Льова подякував музикантові за концерт і похвалився, що “нарешті познайомився з Костею!”.

Зазначимо, виглядав старший Меладзе чудово. Особливо вразила його гарна бронзова засмага.

Нагадаємо, що окрім квартири у Києві та особняка у Москві у продюсера Костянтина Меладзе є вілла в Італії, де він часто відпочивав разом зі своєю колишньою дружиною Вірою Брежнєвою. До речі, цього літа, вже після новини про розлучення, артистка засвітилася разом зі своєю мамою та сестрами на якійсь італійській віллі. Можливо, тій, що належала їй і Костянтину Меладзе?

Що стосується Валерія Меладзе, то нещодавно стало відомо, що співак разом із дружиною Альбіною Джанабаєвою та дітьми переїхали до Іспанії, звідки артистка регулярно постить смішні війни з чоловіком. У недавньому ролику вони розіграли сюжет, як сваряться у супермаркеті через кавун.

Схожі статті

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.