Весілля Андрія Данилка не буде пишним: артист розповів, яке незвичайне свято чекає на його наречену

Андрія Данилка не можна назвати романтиком, а тому не дивно, що весілля зірки не буде пишним. Співак розповів, яке свято чекає на його наречену.

На відміну від багатьох своїх колег Андрій Данилко не говорить про те, що не налаштований на шлюб. Навпаки, у своєму останньому великому інтерв’ю він зізнався, що неодноразово намагався побудувати міцні здорові взаємини, які в ідеалі мали б перерости в сім’ю. Але все склалося таким чином, що досі він жодного разу не відвів нікого под вінець.

Андрій Данилко розповів, яке весілля планує зіграти

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
Андрій Данилко розповів, яке весілля планує зіграти

При цьому його неодноразово підозрювали у романі з Інною Білоконь, але інформація так і не підтвердилася. Акторка продовжує проживати своє щасливе життя з обранцем Олегом і навіть нещодавно видала свою доньку Яну заміж. Торжество було пишним та класичним.

Свою чергу Андрій поглядів на свято після церемонії з сім’єю не розділяє, і має абсолютно інші смаки. Так, в одному зі своїх коментарів він зізнався, яким бачить власне весілля.

Співак хоче влаштувати на честь свого одруження вечірку в стилі дев’яностих, з дешевими закусками, бюджетним меню та відповідними образами і інтер’єром. Данилкові це здається вельми дотепним та цікавим.

І зовсім не дивно, якщо у нього з’явиться таки обранець ця, яка високо оцінить цю оригінальність. Неодноразово оточуючі Андрій говорили про те, що він буквально закохує в себе власною харизмою в мене почуттям гумору та вміння посміятися абсолютно над усім.

Нагадуємо, що 3 роки тому Андрій Данилко пообіцяв не знімати медичну маску аж допоки Україна не переможе. До сьогодні він одягає на всі публічні заходи даний атрибут, а публіка вже почала забувати про його обіцянку і постійно цікавиться, чому Андрій досі ходить з нею.

Хоча увазі маски давно стали допоміжною річчю для знаменитостей, які намагаються сховатися від шанувальників та менше світитися на публіці. Далеко не єдиний Данилко не бажає розставатися з даним аксесуаром.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 5 випуск від 21.09.2024: хто з учасників покинув шоу – “Треба завжди залишатися людьми”

Судді вже визначилися зі своїм рішенням та розповіли, хто покинув МастерШеф-14 у 5 випуску шоу. Кому не вдалося затриматися в програмі на цей раз?

Три сестри – однакова доля: Ауріка Ротару розповіла про нещастя, яке не дає спокою її родині та Софії Ротару

Сестра Софії Ротару Ауріка вразила своїм зізнанням про те, яка доля склалася у неї та всієї сім'ї. Родички прожили абсолютно ідентичні речі.

Кохання всього життя – не Ольга Мартиновська: що відомо про кохану 45-річного Володимира Ярославського?

Коханням усього життя Володимира Ярославського виявилася зовсім не Ольга Мартиновська. Колеги цього більше не приховують. Кому ж віддав своє серце суддя кулінарного шоу?

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.