Ксенія Мішина і зірка “Одного разу під Полтавою” змагаються за те, хто красивіший: обоє ведуть ранкове шоу

Відома "Холостячка" Ксенія Мішина, яка тепер є ведучою ранкового шоу "Прокидайся" змагається за красу зі своїм колегою, зіркою серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрієм Ткачем.

Українська акторка театру та кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки зйомках у серіалі “Кріпосна” та участю в романтичному проєкті “Холостячка” нині стала ведучою ранкового шоу “Прокидайся”. Тепер свої ранки вона проводить разом із героєм серіалу “Одного разу під Полтавою” Юрієм Ткачем. Більше того, вони разом роблять грим у гримерці, спілкуються, дружать, жартують і весело проводять час. Все це Ксенія Мішина показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що хоче "накачати" губи ведучому ранкового шоу
Ксенія Мішина розповіла, що хоче накачати губи ведучому ранкового шоу

Сьогодні ведучі почали свій ранок зі сперечань ще в самій гримерці. Вони “зчепилися” через те, що не могли визначитися хто з них красивіший. Це сталося, коли Юрій Ткач був на гримі. Тоді він поцікавився у Ксенії Мішиної чи не став він виглядати краще після того, як йому вже “замалювали” все обличчя. “Холостячка” вирішила не проявляти своєї доброти і заявила, що малюй його, чи не малюй, вона, як ведуча, все одно виглядає красивіше за нього.

“Щоб Ти не робив!”, – заявила Ксенія Мішина.

У свою чергу Юрій Ткач зазначив, що якби була косметика, яка б змогла зробити з нього саму Ксенію Мішину, то ці засоби купували би всі. І намалювали б з себе ведучу ранкового шоу “Прокидайся”.

“Але зараз чомусь ця косметика не працює”, – продовжила жартувати Мішина над Ткачем.

У свою чергу Юрій Ткач заявив, що насправді Ксенія Мішина виглядає, як лисий жирний чоловік, але коли намалюють її, то з екранів телевізорів всі бачать гарну Ксенію Мішину, яка вийшла вже красивою. Сама ж Мішина переконана, що для того, аби зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” став красунчиком, необхідно, як мінімум “накачати” йому губи. Така пропозиція сподобалася Юрію Ткачу, який скрутив свої губи “бантиком” і уявив їх накаченими.

“А в цьому щось є”, – погодився Юрій Ткач.

Схожі статті

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.