“Ніколи не був у нужді”: 37-річний Тарас Тополя зізнався, скільки заробляє – окрім гурту має успішний бізнес

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя зізнався, дохід йому приносить не тільки музика, а й сторонній бізнес. Чим займається артист та скільки грошей він на цьому заробляє?

Відомий український музикант Тарас Тополя не любить розкривати подробиці своїх заробітків. Проте, Славі Дьоміну вдалося розпитати артиста про його статки, тож чоловікові довелося привідкрити защібку свого гаманця.

Під час зйомок для проєкту “Муз_Тренд“, Тарас зізнався, що окрім доходу від діяльності гурту, має й інший бізнес. Веде він його не сам, а з товаришем – Сергієм Вусиком, який грає на клавішах в “Антитілах”.Що це за справа, розкривати тополі не став, проте зазначив, що бізнес досить прибутковий.

За словами артиста, частину грошей партнери віддають на благодійність. Вони воліють не афішувати це, просто закривають нагальні запити військових, не чекаючи подяки, або визнання.

“Ми це не афішуємо. Як правило, це відбувається в такому авральному форматі: треба щось терміново, то закрили”, – зізнався Тарас.

Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць
Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць

Він не приховує, що має стабільний дохід, який перевищує 5 тисяч доларів. Але, на думку Тополі, мало просто вміти заробляти, потрібно ще й грамотно розпоряджатися грошима. Як запевняє співак, він не звик тринькати гроші на вітер. Як приклад навів свою машину, яку вже давно міг змінити на більш дорогу, статусну, проте не став.

“Ми ставимося до витрат дуже скрупульозно, у межах розумного. Ми не купимо квартиру, нову машину. Я міг собі дозволити купити нову машину вже разів п’ять, але є інші пріоритети”, – поділився фронтмен.

Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць
Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць

Загалом, його погляди розділяє і дружина, і товариші по музичному гурту. Вони вважають, що краще вкласти гроші у свою творчість, аніж розпилятися на дрібні життєві примхи.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.