Їдуть з пакетами зі сміттям: Леся Нікітюк показала справжні фото зірок в ліфті, – вони теж люди

Леся Нікітюк показала, як насправді їздять у ліфті зірки українського шоубізнесу та чому зверху на чоботи одягають бахіли. Ще ведуча має свій лайфхак, як правильно викидати з дому сміття.

Одна з найпозитивніших і найчесніших телеведучих і зірок українського шоубізнесу Леся Нікітюк показала, як і з чим насправді їздять у ліфтах знаменитості. По-перше, зірки телеекранів теж люди. Вони, як і всі, прибирають у своїх квартирах, збирають сміття, готують їсти, ходять до магазину. І абсолютно, як і всі українці, при виході з дому забирають пакети зі сміттям із собою, щоб викинути їх у сміттєві баки. Як саме це виглядає Леся Нікітюк показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

У чоботах на високих підборах і в бахілах, струнка та висока Леся Нікітюк їде в ліфті з двома світло-фіолетовими пакетами для сміття. Крізь них чітко помітно, що там саме сміття, а такі пакети продаються практично у кожному супермаркеті країни. При цьому, вона одягнута в дуже гарну коротку білу шифонову сукню. До цього образу зірка підібрала бежеву маленьку сумку і світло-коричневі окуляри. Імовірніше всього, що зірка зібралася йти на якийсь захід, але ж сміття все одно потрібно викинути. Щоб не робити це потім і не виходити окремо, прихопила його до свого модного образу.

Леся Нікітюк показала, як зірки шоубізнесу возять в ліфті сміття
Леся Нікітюк показала, як зірки шоубізнесу возять в ліфті сміття

Світлину у гарній сукні та з пакетами для сміття Леся Нікітюк підписала наступним чином: “А чого справжні фотки в ліфті ніхто не робить”. Бахіли телеведуча, імовірніше всього, одягла для того, щоб як раз дійти до тих самих сміттєвих баків. А потім сісти в салон авто у все одно чистому взутті, а додаткове взуття просто з собою не носити і не брати. Ось таке реальне і справжнє життя українців. У тому числі й зірок нашого шоубізнесу. Ходять вони по такому ж бездоріжжю і по такій же землі біля тих сміттєвих баків, що і всі.

Оскільки змінити щось у нашій країні — це дуже важкий і тривалий процес, то не лишається нічого іншого, як вигадувати, або позичати ось такі лайфхаки від українських зірок. Потрібно викидати сміття, але при цьому хочете мати ідеальне чисте взуття і не бруднити салон свого авто, купуйте додому величезну пачку бахіл і користуйтеся, ходіть в них по вулиці та не соромтеся.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?