45-річну Машу Єфросиніну викликали до школи через сина: вчителям байдуже, що у Сашка мама-телезірка

Маша Єфросиніна вже за пів дня мала виклик до школи через сина, безліч зйомок та опік на руці. Ще зірка поспілкувалася зі співачкою, яка вразила її крутою відвертістю.

Сталева і міцна жінка з “яйцями”, яка стала легендарною телеведучою, журналісткою та авторкою проєктів на “YouTube” Маша Єфросиніна розповіла, що її викликали в школу. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вчора на її годиннику було лише 14:00, а до цього часу вона вже встигла зробити собі опік на руці, “подружитися” з йогою (пробувала нове заняття), відзняти інтеграції і отримати виклик до школи. Про всі свої учорашні пригоди зірка розповіла зробивши опис на своїй новій світлині. Вчора її день минув у максимально діловому стилі та образі.

Для вчорашнього навантаженого дня Маша Єфросиніна обрала темно-бордову сорочку, поверх неї — білу строгу жіночу жилетку. На додачу помітно, що знаменитість дуже добре “освіжила” свою зачіску — підстриглася і випрямила локони “праскою” для волосся. Їй дуже пасує. Свій образ вона завершила ще й одягнувши світло-коричневі окуляри з міцною чорною оправою. Фото зірка зробила за кермом авто.

Машу Єфросиніну викликали до школи через сина
Машу Єфросиніну викликали до школи через сина

Маша Єфросиніна також повідомила, що вчора у неї було дуже багато зйомок, інтерв’ю й відповідно, цікавих людей офлайн. Всі зйомки були дуже різноманітними, але всі вони присвячувалися жінкам України. Вже незабаром прихильники сталевої жінки зможуть побачити матеріали, які в першу чергу не байдужі для самої неї. Одне з інтерв’ю у неї було з жінкою, яка є видатною у всьому світовому медійному просторі. Але сам день закінчився записом інтерв’ю з популярною співачкою в Україні MamaRika (35-річною Анастасією Середою). Співачка неабияк зачепила серце Єфросиніної своєю відвертістю.

Телеведуча зазначила, що знає Настю ще з часів “Фабрики зірок” і що вона завжди здавалася такою легкою, енергійною та усміхненою. А ось на майданчику під час зйомок проєкту “Екзамен” все змінилося. MamaRika стала уособленням всіх жінок у середині яких щось надломилося. У першу чергу, у зв’язку і протягом тих подій, які почалися в нашій країні з 24 лютого 2022 року. Найстрашніше, що вона нічого не може з цим зробити. Це і звинувачування себе, і ненависть до самої себе, до свого тіла і декілька різних розладів.

“Мати сьогодні таку силу піти на відвертість — це прямо дуже круто”, – підкреслила Маша Єфросиніна.

Схожі статті

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?

“Я так старався і зайшов так далеко”: Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком

Відомий український хореограф Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком. Як саме танцюрист влаштувався у Сполучених Штатах Америки?