Аніта Луценко прийшла в спортзал на “новий” фітнес і вперше одразу ж спітніла: досвід не для чутливих

Спорт — це багатогранна річ. В ньому кожен заходить щось своє. Іноді досить неочікуване! Аніта Луценко під час відпочинку в Іспанії розповіла, чим активно займалася у дуже приємній компанії.

Аніта Луценко — це надзвичайно розкішна жінка. Не лише через природну красу й елегантність, а також завдяки старанній роботі над собою та власним тілом. Не даремно Аніта здобула статус однієї з найвідоміших українських тренерок. Але недостатньо просто досягнути визнання, треба також вміти його втримати. Тому Луценко залюбки випробовує нові підходи у тренуваннях.

З дуже цікавою методикою жінка познайомилася в Іспанії. Про нього вона чула вже давно, але тільки зараз вдалося особисто відчути всі його особливості. Просуває унікальний метод відома, хоча й специфічна американська тренерка Трейсі Андерсон. Ця спеціалістка має своє бачення того, як має відбуватися тренування та абсолютно байдужа до інших популярних підходів.

Зараз у світі працює всього декілька студій, відкрити Трейсі Андерсон. І одна з них знаходиться у Мадриді, куди й завітала Аніта зі своєю подругою Юлією Богдан. Жінки обрали середній рівень підготовки, але навіть він змусив їх добряче попітніти! І причина не в поганій натренованості, а у незвичних умовах. Наприклад, у студії підтримується температура на рівні аж 35 градусів!

Луценко дуже позитивно оцінила досвід тренування. Але вона зазначила, що умови точно не для людей, які люблять делікатніше. Тут не завжди буде м’яко, а швидше навпаки. Наприклад, вправи на прес доводиться робити на дерев’яній підлозі, а не на м’якому килимкові.

Такий підхід дійсно можна назвати незвичним. Тому його можна сприймати або навпаки. А ось критика тренувального підходу Трейсі Андерсон навряд є доречною. Все ж саме її послугами часто користуються зірки першої величини, серед яких Дженніфер Лопес, Мадонна, Шакіра та Гвінет Пелтроу. І, варто зізнатися, всі ці зірки мають просто неймовірну спортивну форму.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.