Обіцянка, яку він тримає вже 2,5 роки: Андрій Данилко вразив незвичайною клятвою, яку дав не Інні Білоконь

Андрій Данилко вразив незвичайною обіцянкою, яку дав не Інні Білоконь. Він тримає її вже не один рік, і це стало прикладом його відданості та любові.

Лютого 2022-го Андрій Данилко опинився у переліку тих зірок, які почали активно виходити на зв’язок зі своїми шанувальниками і намагалися усіма можливими способами їх підтримати та заспокоїти. Зокрема, артист одразу дав зрозуміти, що він знаходиться в своїй квартирі на Хрещатику, і вперше за багато років не просто показав, як виглядає приміщення, в якому він живе, але і навіть запросив туди журналістів.

З його вікон можна було побачити площу та міські пейзажі, а житло виглядало надзвичайно холостяцьким. Тоді співак з’явився в об’єктиві з медичною маскою на обличчі. У нього ще була віра у те, що все закінчується вельми швидко.

Андрій Данилко розповів про свою незвичайну обіцянку українцям

Андрій Данилко розповів, чому продовжує використовувати російську мову
Андрій Данилко розповів про свою незвичайну обіцянку українцям

Щоб якось заспокоїти, дати надію і навіть привід посміхнутися Андрій Данилко пообіцяв українцям, що не буде знімати медичну маску допоки його країна не переможе. До сьогодні зірка з’являється у кадрі лише з даним атрибутом, а також не виходить на сцену без неї.

Цікаво, що, не дивлячись на незмінний репертуар, Андрій Данилко все ж таки не став заходити далі і змінив костюми на цей період для себе та своєї команди. У травні 2022-го його колектив рушив у великий гастрольний тур, який починався у Прибалтиці, а далі продовжувався у Європі, країнах Близького Сходу і навіть в Сполучених Штатах Америки.

Кожного разу він та його танцюристи виходили до глядачів у чорному одязі. Андрій Данилко пояснив, що таким чином нагадує про привіт, через який він з’явився на тому чи іншому концерті — це благодійна ініціатива, в якої було на меті перш за все допомогти українцям.

Можна сказати, що на цей тур Андрій Данилко поклав своє здоров’я. 2023-го надійшла інформація про те, що Андрій не може співати. Опис симптомів дійсно лякав, а колектив поставив гастролі на паузу. Вже через декілька місяців виснажливий графік був припинений.

Схожі статті

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?

“Я так старався і зайшов так далеко”: Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком

Відомий український хореограф Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком. Як саме танцюрист влаштувався у Сполучених Штатах Америки?

Шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 40 років: за 15 років кар’єри ведучий став зіркою багатьох каналів

Телеведучому Володимиру Остапчуку, який засвітився на головних телеканалах України, виповнилося вже 40 років! Нині він продовжує вести ранкове шоу, а ще чекає на народження третьої дитини.

Покинула його заради Кошового: як виглядає колишній Олени Кравець, з яким вони давно не спілкуються?

Стосунки на все життя — велика рідкість. Іноді вони закінчуються дуже несподівано. Але їм на зміну приходять нові, часом не менш яскраві. Чи стали нові стосунки кращими для гумористки Олени Кравець?