Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Після втечі з України на початку війни співак Олег Винник понад два роки ретельно ховався від шанувальників, у зв’язку з чим у Мережі регулярно виникало безліч чуток. Найбільше говорили про його тяжку хворобу, через яку він не може вийти на зв’язок. З’ясувалося, що Винник перебуває в Німеччині, куди переїхав разом зі своєю бек-вокалісткою та дружиною Таїсією Сватко. Подробиці його ганебної втечі стали відомі вже пізніше, коли артист раптово оголосив про своє повернення в український шоубізнес. Також стали відомі деякі цікаві деталі його життя у Німеччині.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Так, напередодні на сторінці ТГ-каналу “Вогник” з’явилася інформація про місце проживання артиста. Як з’ясувалося, Олег Винник мешкає на околиці Берліна в орендованій квартирі, за яку щомісячно платить, за інформацією журналістів, 100 тисяч гривень. Його будинок розташований у новому житловому комплексі, розташованому в районі, який уподобали російські іммігранти.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

Квартира, з балкона якої співак записував свої відео та передавав привіти шанувальникам та захисникам України, знаходиться на самому верхньому поверсі. Там же Винник і вирощує свої помідори та зелень.

Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині

Разом з “маестро” у квартирі проживає його дружина. Сусіди відгукуються про них, як про “милу пару знаменитостей”, яка, зважаючи на все, намагається не привертати до себе зайвої уваги.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

До того ж від місцевих активістів стало відомо, що Олег Винник та Таюне після переїзду до Берліна не з’явилися на жодному мітингу чи акції на підтримку України, а також не дали жодного благодійного концерту.

Нагадаємо, що протягом двох років представники та близькі друзі Олега Винника розповідали, що артист активно допомагає рідній країні та купує на свої особисті гроші автомобілі для ЗСУ.

Схожі статті

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.