Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Григорій Решетнік відноситься до тієї категорії зірок, які знаходяться зі своїм глядачем на короткій нозі. Він регулярно оновлює власний контент в соціальних мережах, розповідає про те, що відбувається в його сім’ї та на роботі і не ховає дітей від публіки.

Багато хто напевно не зрозумів би його. Все ж таки, це вельми непроста сфера, яка може принести багато незручностей. Наприклад, Ігор Кондратюк попри свою зірковість ніколи не розкривав дверей власного дому для журналістів, а його сини та дочка росли у приватній обстановці.

Григорій Решетнік зізнався, що відправив своїх синів на телебачення

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як знаменитість подарувала їй сукню
Григорій Решетнік зізнався, що відправив своїх синів на телебачення

Лише роками пізніше Ігор зізнався, що виявляється його спадкоємці набиралися досвіду під час зйомок шоу, на якому він був суддею. Юнаки стояли за суто технічними процесами, але все ж таки заробляли кошти на телебаченні.

Григорій же нещодавно розповів, що його спадкоємці також незабаром отримають важливий досвід. Він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як везе старшого та середнього синів до себе на роботу, і заявив, що вони вже почали його витісняти з кадру.

Григорій Решетнік зізнався, що відправив своїх синів на телебачення

Яке саме завдання на них чекає у студії достеменно невідомо, але судячи з усього, публіка незабаром зможе це побачити у випуску.

Те, що для них відведено певна роль Григорій дав зрозуміти чітко та ясно, але лише заінтригував подіями, які чекають на дітей.

Варто відзначити, що Христина, дружина Григорія, регулярно з’являється в кадрі. Особливо тоді, коли необхідно поділитися з аудиторією секретами щасливого шлюбу. Сама блогерка вже давно популярно в мережі і має власну велику аудиторію, яка її обожнює. І хоча діяльність доволі непроста та активна, Христина вміє поєднувати кар’єру, материнство та сімейне життя.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.