Син, втрата якого розділила життя на дві частини, а серце на тисячі уламків: Павлік розповів про своє горе

Віктор Павлік розповів про своє найпотаємніше, що ховає глибоко в серці і не показує нікому-нікому. Артист віддав би все, аби побачити сина знову.

Як то кажуть, найстрашніше, що може пережити людина — це втрата дитини. Віктор Франкович знає про це не з чуток. 5 років тому помер його син Павло.

Віктор Павлік розповів про втрату свого другого сина

Віктор Павлік із сином Павлом
Віктор Павлік розповів про втрату свого другого сина

Хлопець зростав у творчій обстановці, був добрим та емпатичним. Сім’я Віктора Павліка майже не спілкувалася з журналістами, тому Павло мав можливість проживати найщасливіші моменти так само, як і його однолітки, без камер та заголовків. Коли він захворів, все стало інакше.

Павло тривалий час лікувався від остеосаркоми, і батьки були готові зробити для нього все на світі. Але після тривалої боротьби він зізнався, що дуже втомився і взяв паузу від медикаментів. Пізніше молода людина помер. Заради сина Віктор Павлік не розлучався з його матір’ю, хоча не обходилося без конфліктів, в яких брала участь Катерина Репяхова.

Як відомо, хлопець встиг вступити до Академії СБУ та скласти присягу. Його зірковий батько переконаний, якби син був живий, то зараз захищав би Україну на фронті.

“Синочок, ти давав присягу на вірність Батьківщині і так тобі і не довелося стати в ряди наших збройних сил. Але я думаю, що з небес ти все бачиш і максимально підтримуєш своїх побратимів”, – вразив артист зізнанням не так давно.

Віктор Франкович регулярно відвідує могилу свого сина, а також створив для нього композицію. Співак не забуває нагадувати світу про те, що в нього був такий прекрасний хлопчик, який насправді міг би прожити велике щасливе життя.

Зараз матір Павла Лариса починає все спочатку: в неї з’явився інший чоловік, а квартиру, в якій вона жила з сином відійшла Віктору Павліку. Катерина Репяхова зізналася, що продати її поки що не вдається. Насправді, між жінками був серйозний конфлікт у 2022-у, але пізніше він зійшов нанівець не без допомоги судового розпорядження.

Схожі статті

Володимир Ярославський проміняв Мартиновську і публічно зізнався в почуттях не їй: роками тримались разом

Володимир Ярославський проміняв Ольгу Мартиновську і публічно зізнався в почуттях не їй. З нею роками тримались разом, але все змінюється дуже швидко.

“Прирівнюю до нуля”: український співак не стримав емоцій – критика полетіла на адресу Олега Винника

Популярний український співак Юлік неочікувано висловився про Олега Винника. Чоловік не розуміє позицію колеги, тим паче в нинішніх обставинах.

А якби вони були жінками? Фото українських артистів пройшли обробку в програмі по зміні статі – це фурор!

Хочете знати, як виглядали б українські зірки, якби народилися дівчатками? Нові програми дозволяють не тільки омолодити або постарити обличчя, але й змінити стать людини.

Сільський гламур: як виглядали до популярності Настя Каменських, Тіна Кароль, Ані Лорак – вони стали дівами

Сьогодні цих артисток впізнають не лише в Україні, а й у всьому світі. Мільйони людей співають їхні пісні, а також наслідують їх образи. А хочете знати, як виглядали українські співачки раніше?

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.