Чому насправді DZIDZIO зник зі сцени? Колега Михайла Хоми розповів про скандал у гурті: “Дороги розійшлися”

Ексучасник DZIDZIO Назарій Гук розкрив істинні причини розладу у гурті. Крім того, чоловік зізнався, чи можливе відновлення їхньої творчої діяльності.

Довгий час відомий музикант Юлік виступав у складі гурту DZIDZIO. Проте, прийшов час і кожен з його складу вирушив своєю дорогою. Звісно, пояснень про причини такого рішення, шанувальники музичного колективу чекали дуже довго, і ось нарешті вони його почують.

У інтерв’ю для інтернет-видання Фокус, Назарій Гук розповів, що кінець групі настав через амбіції його учасників. Вони хотіли більшого. Першим DZIDZIO залишив Олег Турко. Тоді, музиканти образилися на ексколегу та вчинили гучний скандал.

Проте, пізніше і Назарій вирішив, що час розвиватися та полинув у сольне плавання. Зараз чоловік працює над власним проєктом, варто сказати цілком успішно. Він вдячний колегам за роботу та буде згадувати час, що вони провели разом. Щобільше, він не виключає, що колись вони знову зустрінуться на одній сцені.

“Дороги розійшлися і це цілком нормально”, – повідомив музикант.

Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO
Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO

Не забув виконавець і про Михайла Хому. Юлік похвалив його нинішню творчість та зазначив, що артист неабияк професійно виріс останнім часом. Можливо, колись варто ми зможемо почути їхній дует.

“Я зараз радію за Михайла та його нову творчу стежку з метою популяризації українських пісень, у нього це чудово виходить”, – поділився Юлік.

Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO
Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO

Нагадаємо, Назарій також висловився про втікача Олега Винника. На його думку, чоловік припустився великої помилки, коли обрав тактику мовчання. За цей час, артист втратив багатьох фанів, а його повернення на українську сцену під питанням, оскільки йому важко буде повернути довіру українців.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.