Перефоткали всі дідусі Німеччини: 41-річна Холоденко вразила дуже сміливим вбранням на Октоберфест (фото)

Психологіня Наталія Холоденко відвідала найпопулярніший у світі фестиваль пива Октоберфест. Щойно українка з'явилася на майданчику, то відразу привернула увагу всіх місцевих дідусів і не тільки.

Відома українська психологіня Наталія Холоденко, яка вже понад два з половиною роки з дітьми мешкає за кордоном, засвітилася на найпопулярнішому фестивалі пива Октоберфест-2024, який щороку проводять у баварському Мюнхені. Як тільки знаменитість з’явилася на майданчику, то відразу привернула до себе увагу не лише відвідувачів свята.

Так, у своєму мікроблозі Холоденко оприлюднила фотографію, на якій позувала у традиційній баварській сукні з вельми значним вирізом у зоні декольте. Вбрання підкреслювало всі переваги української психологіні.

Наталія Холоденко вразила дуже сміливим образом на Октоберфест
Наталія Холоденко вразила дуже сміливим образом на Октоберфест

“Скоро на екранах – мене пере фоткали всі дідусі Німеччини”, – іронічно підписала знімок Наталя.

Коментарі не змусили на себе довго чекати. Як завжди буває після провокаційних публікацій Холоденко, думки розділилися. Багатьом її вбрання здалося надто відвертим і навіть вульгарним. Хтось дивувався сміливістю Наталії. Інші переживали за німецьких дідусів.

“Дідусі досі живі? Далі та серцебиття в нормі?)”, “Наталя, вам самій подобається як ви тут виглядаєте? ну правда”, “На викаті все-очі, груди, декольте та поділ! Цікаво, яка крайня ціль у цієї жінки?”, “Якщо це краса, то що таке вульгарність?”, “Жінка красива, а головне смілива”, “Пошло виглядає”, “Наталія Ви страшна провокаторка”,- писали в Мережі.

Насправді психологіня Наталія Холоденко, яка стала відома широкому загалу завдяки своїй участі в популярній програмі “Все буде добре” з Надією Матвєєвою, часто провокує своїх підписників не лише висловлюваннями та поведінкою, а й відвертими образами.

Наталія Холоденко вразила новим яскравим образом за кордоном
Наталія Холоденко вразила новим яскравим образом за кордоном

Майже кожна публікація знаменитості викликають шквал обговорення у Мережі. У коментарях можна зустріти як захоплені, і негативні висловлювання. Наталі вже не звикати, тому вона ніколи не звертає уваги на критику і навіть часто посміюється з “хейтерів”.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?