Ольга Мартиновська показала, що 8-річна донька принесла зі школи в щоденнику: написано червоним (ФОТО)

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська дуже пишається своєю дочкою Вірою, яка встигає не тільки старанно навчатися у школі, а й займатись у кількох гуртках. 

Переможниця 3-го сезону “МастерШеф”, яка кілька років тому зайняла гідне місце у журі поряд із відомими шеф-кухарями Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським, активно веде сторінку в Інстаграм, де у подробицях розповідає про закулісне шоу та своє життя поза проєктом . В основному кулінарка ділиться кадрами з подорожей та зустрічами з родичами та друзями, але найбільше шанувальників розчулюють її милі та зворушливі пости присвячені єдиній дочці.

Так, напередодні Ольга Мартиновська поділилася у “сториз” відео, на якому записала свою розмову з 8-річною Вірою дорогою зі школи. У кадрі з’явився розкритий щоденник, де на одному із рядків червоною пастою було написано повідомлення від вчителя фізкультури:

“Підтягування на турніку – чудово”.

На камеру Ольга запитує, які ще оцінки заробила Віра з французької мови чи математики, проте дівчинка так і не згадала. Швидше за все, просто не надала цьому значення.

Ольга Мартиновська показала щоденник своєї доньки
Ольга Мартиновська показала щоденник своєї доньки

“Все, що потрібно знати про цього школяра. Напевно, точно принцеса росте. і напевно у сусідів вдалася”, – жартома підписала публікацію Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, що нещодавно телезірка розповіла, що крім школи, її дочка Віра відвідує одночасно одразу шість додаткових гуртків – два з вивчення іноземних мов – французької та англійської, два спортивні – теніс і плавання, а також уроки танців та ролики. Заняття відбуваються 2-3 рази на тиждень. Таким чином, Ольга Мартиновська намагається максимально завантажити свою дитину. Зазначимо, що з таким насиченим графіком Вірі точно не буває нудно.

Схожі статті

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?

42-річний Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Штатів: зізнавався у цьому ще 4 роки тому

42-річний хореограф Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Сполучених Штатів Америки, в якій зізнавався у цьому ще 4 роки тому.