Втратила всю жіночність: 39-річна Кароль збентежила Мережу своїм зовнішнім виглядом – “Згасає наша Тіна”

Фотографія Тіни Кароль, яка випадково потрапила до мережі, не на жарт стурбувала шанувальників співачки. Фанати благають її зупинитись і більше такого з собою не робити.

Останнім часом співачка Тіна Кароль помітно змінилася. Такого результату, за словами виконавиці, вона досягла за допомогою правильного харчування та регулярними заняттями фітнесом та йогою. Якийсь час тому співачка навіть докладно розповідала про свій раціон харчування та публікувала фотографії з їжею, які входять до її щоденного меню. Зазначимо, що на фотографіях в Інстаграм артистка справді виглядає чудово. Особливо у своїх неймовірно стильних та ефектних сценічних вбраннях. Після кожної подібної публікації зірку обсипають компліментами і навперебій захоплюються її прекрасною фізичною формою.

Однак днями в Мережі з’явився знімок, який привів її шанувальників у жах. Так, на одному з фан-аккаунтах знаменитості з’явився знімок, який, зважаючи на все, був зроблений у гримерній кімнаті або в готельному номері під час гастролей. У кадрі 39-річна Кароль позувала абсолютно без макіяжу та зачіски у трикотажній білизні сірого кольору, що складалася з вільних коротких шортиків та ліфа. На ногах були уггі.

Тіна Кароль стурбувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом

Як тільки фотографія з’явилася в Мережі, її відразу почали обговорювати. Багато хто був здивований, наскільки сильно схудла артистка. Хтось навіть припустив, що у Тіни анорексія.

Тіна ти була гарна а тепер забагато що ти зробила з собою мені хочеться плакати”, “Згасає наша Тіна”, “Я аж злякалася”, “Це капець. Де ж та фігура? Для чого це показувати”, “Та ні,не гарна стала.Трохи треба поправитися”, “Я вибачаюсь ,але ви як скилет а не жінка,де ваша жіночність, що ви з собою зробили??”, “За дуже, жінка має бути жіночою, а не такою худою, трошки потрібно набрати”“,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 жовтня, стало відомо, що у Тіни Кароль з’явився новий коханец. Про це розповів скандальний блогер Богдан Беспалов у своєму ТГ-каналі. Посилаючись на інформацію від таємних джерел, журналіст повідомив, що коханий співачки молодший за неї на 7 років, у роді має грузинське коріння, живе в США, але часто приїжджає в Україну. Детальніше дізнатися про нового залицяльника Кароль, і подивитися його фото, можна на сайті “Сенсація”.

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.