Постійно тягне на “солоденьке”: нутріціологиня пояснила, чому це відбувається та що робити жінкам

Нутріціолог розповіла покроково, що потрібно робити для того, аби в жінки був нормальний раціон харчування і її не тягнуло на "солоденьке" дуже часто.

Блогерка Катерина Крупкіна, яка є також є нутріціологинею, розповіла, що робити, якщо постійно тягне на “солоденьке”. Це найчастіше питання, яке зазвичай вона отримує від аудиторії. І саме зараз вона вирішила відповісти на нього публічно в своєму відео reels у соцмережі Instagram.

За її словами, вона склала ТОП-три поради щодо цього питання. Найголовніше і перше, що потрібно зробити, це передивитися свій раціон та збільшити споживання складних вуглеводів. Це можуть бути різні крупи та бобові. Наступний крок — це передивитися норми свого сну. Насамперед, коли людина лягає спати, який у неї підхід до сну та скільки часу вона спить загалом. Саме те, наскільки людина якісно відновлюється, впливатиме на те, як часто і як сильно її буде тягнути на “солоденьке”. Чим менше людина спить, тим більше і частіше у неї виникатиме прагнення вживати солодку їжу.

Третій лайфхак щодо того, як зменшити споживання солодкого в своєму раціоні — це наповнити своє життя яскравими барвами. Хоча б один раз в тиждень приділяти увагу собі і виділяти один день суто для себе. Це може бути будь-що, що людині може подарувати лише позитивні емоції.

 

Крім цього, нутріціолог Катерина Крупкіна зазначає, що для того, аби щось змінити в своєму житті, необхідно хоч щось робити для цих змін. Наприклад, змінити звички, які негативно впливають на здоров’я та стрункість жінки. Також дуже важливо виробити саме звичку, оскільки, понад 40% наших дій виконується саме завдяки цьому. Насамперед, як людина не задумується над тим, як саме вона зранку чистить свої зуби, так само можна виробити якусь звичку щодо свого харчування. І тоді вживання, або не вживання якогось продукту виходитиме саме собою.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.