Вагітна Анна Кошмал спить в халабуді: зірка серіалу “Будиночок на щастя” вигадала крутий лайфхак для жінок

"Женька" зі "Сватів", яка нині вдруге вагітна, показала, яким чином вона їздить у вагонах "Укрзалізниці". Сервіс в українських поїздах може бути таким, що холодом дує скрізь.

Вагітна акторка Анна Кошмал, яка прославилася своїми ролями в кіно, як “Женька” зі “Сватів”, а також роллю жінки-механіка в серіалі “Сашка”, показала, як не замерзнути восени. Вона вигадала досить цікавий спосіб, який підійде усім і в будь-якому місці. Зірка повністю загорнулася у величезну махрову ковдру, одягла маску для сну і так провела свою ніч. Про це Анна Кошмал повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона вирішила, що всі мають знати про те, що вона вміє професійно будувати халабуди для сну у потягах “Укрзалізниці”. Як відомо, нині вже стало трішки прохолодно, а у наших українських вагонах дуже часто щось і десь дує, як не з вікна, так з щілин. І тому, щоб не захворіти з собою завжди потрібно мати якусь теплу кофту з капюшоном, щоб можна було сховатися від тих усіх протягів. А от вагітна Анна Кошмал возить з собою свою величезну коричневу махрову ковдру. Загорнувшись у неї вона точно знає, що не застудиться. Хворіти в її нинішньому стані просто протипоказано.

Вагітна Анна Кошмал показала, як не замерзнути восени
Вагітна Анна Кошмал показала, як не замерзнути восени

Величезною радістю для знаменитості стало те, що тепер в українських поїздах є швидкісний wi-fe. Сніданки в потягах вона ніколи не купує, її завжди підгодовує її подруга Вікторія. Також, будучи вагітною, вже з досить великим животиком, авторка зрозуміла, що тепер у неї є своя людина в органах.

Про свою другу вагітність зірка повідомила самим неочікуваним і дивовижним способом. Напевно, що не існує людини, яка цього не оцінила і якій це не сподобалося. Це сталося під час того, як вона танцювала танець разом із своїм хореографом. З самого початку нічого не було ясно. Анна Кошмал була в широких штанях і сорочці. А в кінці відео вона зняла верхній одяг і всі побачили її округлий і вже досить великий животик.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.