Важливий день для сина Сергія Притули від першого шлюбу: Дмитрик Сергійович приймає привітання

Першому синові відомого телеведучого Сергія Притули виповнилося 16 років. Сьогодні він приймає вітання, а його мама показала, як він нині виглядає.

Син одного з найвідоміших телеведучих України, Сергія Притули, 16-річний Дмитро, сьогодні, 2 вересня, святкує свій день народження. Про це в своїй stories у соцмережі Instagram написав сам шоумен. Він показав старе фото свого сина. На ньому Дмитро ще досить малий, можливо, що йому там років 10, не більше. А потім оприлюднив світлину того, як мати і син разом перебувають у Будапешті (Угорщина). Утім, і ця світлина є досить застарілою, адже зараз Дмитро взагалі високий, стрункий і дуже дорослий юнак.

Як відомо, з самого початку ведучий Сергій Притула був одружений з Юлією Андрійчук із якою він познайомився ще в 2007 році. Це сталося у Тернополі. З часом вони розлучилися. Так, у Сергія Притули від першого шлюбу залишився син Дмитро. На сторінці Юлії Андрійчук у соцмережі Instagram є нове відео і фото того, як нині виглядає перший 16-річний син Сергія Притули. Хлопець уже справжній юнак!

 

За словами Юлії Андрійчук, вона безмежно любить свого сина, може обіймати його крізь відстань і час, а також щиро вітає його з днем народження.

“Бажаю нам із тобою найважливішого, набутися разом”, – повідомила вона.

Крім цього, вона додала, що ніяк не може звикнути до того, що він виріс. Насамперед, він виріс вдвічі від того хлопчика, якого вона і Сергій Притула показали в своїх stories.

Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син

Крім Дмитра, у Сергія Притули є ще двоє дітей: 7-річна дівчинка Соломія та 3-річна донечка Стефанія. Ці дітки народилися вже в другому шлюбі шоумена, а саме з Катериною Сопельник, яка є родом із Донецька. Сестра другої дружини Притули взагалі є дружиною олігарха-регіонала Віталія Хомутинніка.

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.