Лорак показала доньку, яку “переробила” на повну копію себе – від батька-турка Мурата не залишилося й сліду

Співачка Ані Лорак, яка збирається заміж за свого інструктора з йоги, оприлюднила фотографію 13-річної дочки Софії від турка Мурата Налчаджиоглу, де дівчинка виглядала ровесницею мами.

Днями стало відомо, що новий коханий співачки-зрадниці Ані Лорак – інструктор з йоги Ісаак Віджраку, який тепер працює в її команді, зробив пропозицію артистці. Відео з ресторану, на якому іспанець, ставши на одне коліно, підносить заручне кільце вже з’явилося на сторінці Інстаграм “нареченого”, а потім на зв’язок вийшла “наречена”.

Так, у мікроблозі співачки зненацька з’явилися фотографії з Італії. На кадрах Кароліна позувала сама і разом зі своїм коханим. Де в цей час була її дочка Соня, не відомо. Проте сьогодні, 3 жовтня, Лорак оприлюднила у “сториз” із спільний знімок, який, зважаючи на все, було зроблено напередодні в Москві.

На фото мама та дочка позували на задньому сидінні авто. 46-річна Лорак була у чорній перуці, але більше вразила 13-річна дівчинка, яка на знімку була повною її копією і виглядала ровесницею знаменитої мами. Ймовірно, артистка, яка неодноразово викривали використання фотошопу, захопилася настільки, що не помітила, як перетворила дочку-підлітка на дорослу жінку.

Ані Лорак показала доньку, яка стала повною її копією
Ані Лорак показала доньку, яка стала повною її копією

Вперше шанувальники звернули на це увагу після того, як у Мережі з’явилися фотографії з Дня народження Соні.

Ані Лорак показала доньку, яка стала повною її копією
Ані Лорак показала доньку, яка стала повною її копією

Зазначимо, що Соня – єдина дочка Ані Лорак від шлюбу з турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу, з яким вона розлучилася на початку 2019 року. Причиною розставання, за чутками, стали зради турка, який поки що дружина гастролювала в РФ, непогано проводив час у нічних клубах Києва. Незважаючи на це, парі вдалося зберегти добрі стосунки заради дитини. Зараз Соня більшу частину часу проводить із мамою у Москві, при цьому регулярно зустрічається з батьком на нейтральній території. В Україні Соня вже не була понад три роки.

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.