Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?

Останнім часом Надя Дорофєєва надзвичайно багато уваги приділяє власній творчості та саморозвитку в ній. Хоча співачка старається знаходити час для себе, відпочинку, але це не завжди вдається в насиченому графіку. Та нарешті їй вдалося вибратися в Париж! Хоча без Міші Кацуріна. Чому? Ця поїздка також не є відпочинком на 100%. Вона включає знімання й підготовку до нових проєктів. А ще незабаром Надя відправиться у європейський тур, тому також необхідно розв’язати певні питання та виконати всі підготовчі задачі.

Але, безумовно, без відпочинку Дорофєєва не залишилася: поруч з артисткою є її подруги. Один з недавніх дописів зірка присвятила саме часу, який проводить з ними. Дорофєєва підписала пост французькою “apprécier chaque moment de la vie”, що можна перекласти, як “ціную кожну мить життя”. І по доданих світлинах можна побачити, що Надя дуже рада, що після випуску альбому може просто відпочити: сходити в кафе, побувати на шопінгу або ж відвідати пілатес, щоб конвертувати з’їдені смаколики в чудову форму.

Якщо ж говорити про новий альбом, то Дорофєєва ним дуже пишається. Вона рада, що її роботу оцінили шанувальники й попросила кожного назвати улюблену пісню, а найцікавіші відповіді — запостити до себе. Сама Надя найулюбленішою вважає композицію “Паролі”, оскільки звучання та настрій цього треку їй дуже подобаються. А ще вона розповідає про кохання, через яке іноді на емоціях можна зробити щось необдумане.

Також шанувальникам дуже сподобалася пісня “Нітрогліцерин”, оскільки вона драйвова та здатна спонукати до танцю навіть найлінивішу людину. А один із шанувальників артистки особливо звернув увагу на слова “сміливим посміхається цей світ”, бо саме завдяки цьому хлопець наважився на один значний крок у власному житті.

Надя Дорофєєва розповіла про найулюбленішу пісню зі свого нового альбому
Надя Дорофєєва розповіла про найулюбленішу пісню зі свого нового альбому

Схожі статті

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

42-річний Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Штатів: зізнавався у цьому ще 4 роки тому

42-річний хореограф Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Сполучених Штатів Америки, в якій зізнавався у цьому ще 4 роки тому.

“Для тата”: син ведучої 1+1 Марічки Падалко після вступу у виш показав, що зробив для батька Єгора Соболева

Марічку Падалко можна назвати зразковою мамою. Вона чудово виховала своїх дітей та точно може ними пишатися. Її син Михайло Соболєв щоденно доводить це власними вчинками.