“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Після втечі Потапа то Іспанії навколо продюсера зібралися чорні хмари. Доволі небагато колег по цеху підтримали артиста. Більшість його відкрито критикувала.

Цікаво, що Олексій одразу же розгубив усіх своїх друзів, а також підопічних. Артисти продюсера не стали на нього чекати і одразу взялися за справу. Незабаром стало відомо, що його лейбл збанкрутував, а він більше не працює разом з колишньою дружиною над компанією.

SWOIIA розповіла про стосунки з Потапом та роботу з ним

SWOIIA розповіла про стосунки з Потапом та роботу з ним

Пізніше надійшла новина, що Потап нібито обманув усім відому Ассоль, яка заплатила йому гроші за промоутер. Нібито, дівчина мала отримати продюсерські послуги від зірки, але натомість Олексій втік і нічого не зробив.

Потап ніяк не відреагував на дані чутки, але незабаром вийшов кліп, в якому вона заспівала разом з Настею Каменських. І лише нещодавно молода виконавиця розповіла, що насправді сталося між нею та Олексієм, і чи дійсно вона мало бути його підопічною.

“Насправді ми з ним просто зробили декілька пісень і вони дуже класні, і я їх дуже люблю. Я вдячна за цю співпрацю, але він ніколи не був моїм продюсером. Він давав мені якісь поради. Наприклад, коли ми створювали пісню “Сестра”, то її робили в тандемі. Це був мій посил зробити пісню про жінок”

На питання від Олексія Суханова стосовно втечі Потапа Ассоль відповіла доволі розмито, давши зрозуміти, що не буде його засуджувати і не знає всієї ситуації. Мовляв, вони обидва живуть в різних світах, не дивлячись на те, що їхнє положення дуже схоже.

Нагадуємо, останнім часом навколо Потапа ходять чутки щодо його розлучення з Настею Каменських, а також зрад пов’язаних з підопічними продюсера. Досі невідомо, чи дійсно Олексій був невірний у шлюбі, адже він не коментує подібні плітки. Про невиконання ним обов’язків продюсера також говорила Євгенія Горда, яка заявляла, що була коханкою Потапа в обмін на промоутинг.

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...