Марія Яремчук розповіла про неочікуваний вчинок Софії Ротару: як співачка розбила надії молодої колеги?

Донька легендарного Назарія Яремчука, Марія, вирішила вшанувати спадщину свого батька. Проте не всі запрошені зірки погодилися на зйомки у фільмі.

Співачка Марія Яремчук, донька легендарного Назарія Яремчука, поділилася досвідом, який став несподіваним сюрпризом для її шанувальників. Вона розповіла, що відома виконавиця Софія Ротару відмовилася знятися у фільмі про її батька під назвою “Яремчук: Незрівнянний світ краси”.

Марія прагнула запросити Ротару до участі, адже обидві легенди творили в один час і мали спільну історію, пов’язану з творами Володимира Івасюка. Співачка вважала правильним показати ставлення Софії Михайлівни, навіть пробувала домовитися з її сином, але натрапила на відмову.

“Ми не отримали схвальну відповідь, не знаю, з яких причин”, — зізналася співачка.

Марія Яремчук розповіла про вчинок, який не очікувала від Софії Ротару
Марія Яремчук розповіла про вчинок, який не очікувала від Софії Ротару

Проте відмова Ротару — не єдина. Як зазначила Яремчук, у фільмі також не погодилися взяти участь співак та актор Василь Зінкевич, який в принципі не сильно бажає проявляти себе на публіці. А також покійний Левко Дутківський, який на той час дуже переймався через своє здоров’я та боявся, що зйомки у фільмі завдадуть йому непоправної шкоди. Він годинами розповідав дочці про батька, проте повторити це на камеру не наважився.

У фільмі ми не побачили й двох синів Назарія. За словами співачки, вона кликала братів на зйомки, проте ті проігнорували запрошення. А ось, Назарій та Дмитро мають іншу версію подій, проте не поспішають її озвучувати.

Марія Яремчук розповіла про вчинок, який не очікувала від Софії Ротару
Марія Яремчук розповіла про вчинок, який не очікувала від Софії Ротару

В будь-якому разі, Марія Яремчук продовжує шукати способи вшанувати спадщину свого батька, водночас зберігаючи власний стиль та ідентичність у музичній індустрії. Попри труднощі, вона залишається відкритою до нових ідей та проєкт, намагаючись залучити молодь до української музичної спадщини.

Схожі статті

Павлу Зіброву дали вибрати між Олею Поляковою і Тіною Кароль, а він захотів Настю Каменських

67-річний Павло Зібров розкрив всі свої секрети щодо всіх відомих співачок. Найбільше йому подобається Настя Каменських, але перед однією "Ірочкою" не вистояв ніхто.

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.