“Це просто моє обличчя”: 24-річна дружина Остапчука Катя Полтавська розповіла, чим вона завжди незадоволена

Недоброзичливці часто критикують Катерину Полтавську. Багато хто вважає, що їй не вистачає доброти. Дружина Володимира Остапчука вирішила пояснити, чим постійно незадоволена.

24-річна Катерина Полтавська — дуже красива та успішна дівчина. Можливо, саме через це у неї в коментарях дуже часто з’являються ті, хто критикує її та навіть пише відвертий хейт. Але дехто серед шанувальників, які бажають Полтавській лише добра, також дивуються тому, що вона часто знаходиться у поганому гуморі. Про один такий випадок фанатка й написала Каті у відповіді на її розповідь.

Шанувальниця зазначила, що особисто бачила її з Володимиром. Вона хотіла підійти, але не наважилася, бо подумала, що у дівчини поганий настрій. Тому вона вже після цього написала Каті комплімент у соціальних мережах. На це Полтавська відповіла, що це її особливість. Якщо вона не посміхається, то її обличчя може здаватися сумним чи незадоволеним. Хоча настрій може бути хорошим та навіть чудовим.

24-річна дружина Володимира Остапчука розповіла про особливості її зовнішності
24-річна дружина Володимира Остапчука розповіла про особливості її зовнішності

Катя зізнається, що їй усе життя кажуть про поганий настрій. Але це просто її обличчя. Тому, щоб у людей не складалося хибне враження, Полтавській часто доводиться посміхатися, аж до стану, коли вона відчуває себе трішки ніяково.

Але іноді у Катерини дійсно буває поганий настрій. Наразі для цього не завжди є зовнішня причина. Оскільки дівчина знаходиться уже на третьому триместрі вагітності, вона може відчувати роздратованість через гормональні зміни, фізичний дискомфорт, недосипання, коли малюк особливо активний, стрес тощо.

Катерина Полтавська розповіла про спільне життя з Володимиром Остапчуком
Катерина Полтавська розповіла про спільне життя з Володимиром Остапчуком

Але Катерина ніколи не жаліється на особливості вагітності. Для неї Тимофій є найбільшою цінністю в житті. Це ж стосується Володимира, коли він її не дратує. Але це просто жарти, бо чоловіка Полтавська обожнює. Попри постійні бажання хейтерів, у пари все чудово. Вони насолоджуються спільним побутом і відпочинком та не думають про розлучення.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.