Рідкісні хвилини: Олена Кравець показала 8-річних дітей-двійнят – не такі, як може здатися на перший погляд

Зірка "Квартала 95" Олена Кравець показала рідкісне фото своїх дітей-двійнят – Івана та Каті, яким уже виповнилося 8 років. Як виглядають зіркові спадкоємці та про що вони мріють?

У соціальних мережах зірка “Кварталу 95” Олена Кравець здебільшого розповідає про свої нові проєкти та дуже неохоче ділиться особистим. Це трапляється лише в тому випадку, коли у сім’ї відбувається щось важливе. Наприклад, напередодні старша дочка Олени – 21-річна Маша Кравець знялася в дуже гарній фотосесії для відомого спортивного бренду, на якій з’явилася в незвичайних для себе образах.

Дочка Олени Кравець у рожевих штанях кардинально змінила стиль
Дочка Олени Кравець у рожевих штанях кардинально змінила стиль

А на вихідні Кравець оприлюднила ще однин пост, де показала рідкісне фото своїх молодших дітей-двійнят – Івана та Каті. У кадрі брат із сестрою позували обійнявшись. Дочка була одягнена у рожевий светр та чорні джинси, син – у штани та чорну футболку із зображенням футбольного м’яча.

У коментарі зіркова мама зазначила, що це рідкісні хвилини, коли двійнята перебувають у злагоді один з одним. Швидше за все, Олена натякала, що її молодші діти не завжди ладнають між собою і дуже активні.

Олена Кравець показала рідкісне фото 8-річних дітей-двійнят
Олена Кравець показала рідкісне фото 8-річних дітей-двійнят

Нагадаємо, що Іван та Катя цього року перейшли до третього класу. Діти навчаються в одній із приватних шкіл Києва та додатково відвідують різні гуртки. Наприклад, син Олени серйозно захоплюється футболом і дуже мріє прославитись. Про це була наступний пост Кравець, який вона назвала “мрії Івана”.

У коментарі під роликом знаменитість повідомила, що 8-річний хлопчик сам попросив маму опублікувати відео і зізналася, що Іван дуже прагне бути відомим і популярним.

“Нормальна пацаняча амбіція, я вважаю…”,- написала Олена.

Далі вона додала, що з цікавістю спостерігає, як 8-річний хлопчик розповідає про свою футбольну кар’єру і навіть представляє свій майбутній автопарк, ніби він у нього є.

У мікроблозі знаменитості також можна знайти відео, на якому її дочка Катя займається з учителем фізкультури, який раніше виступав у знаменитому цирку Дю Солей. Дівчинка за допомогою викладача вже може пройтися канатом.

Можливо, дочка Кравець, коли-небудь теж вибере творчу професію, як у знаменитої мами.

 

Схожі статті

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?