Щасливі французькі канікули: Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе у Парижі

Після розлучення з Костянтином Меладзе, співачка Віра Брежнєва не сидить на місці - тільки нещодавно була в Грузії, а тепер щаслива гуляє осіннім Парижем. Чи не життя, а казка!

Співачка Віра Брежнєва, як і багато артистів, веде блог в Інстаграм, де розповідає про все, що відбувається у її житті. Так, напередодні знаменитість побувала у Грузії, де провела кілька чудових та насичених подіями днів. Після артистка вирушила до Франції, звідки вже встигла надіслати відео-листівку.

Так, у мікроблозі Брежнєвої з’явилися гарні кадри, на яких відображені найяскравіші моменти її подорожі до Парижа – прогулянки містом, зйомки, вечеря у ресторані, вид із вікна квартири, в якій зупинилася артистка. Всюди Віра сміється і виглядає дуже щасливою.

Судячи з усього, у столиці Франції співачка була не одна, адже хтось повинен був зафіксувати все це на камеру.

Нагадаємо, що після розлучення з композитором та продюсером Костянтином Меладзе, Брежнєва зізналася, що розставання з чоловіком далося нелегко і їй навіть знадобився час, щоб усе усвідомити і оговтатися. Однак нещодавно з’явилися чутки, що в житті артистки міг з’явитися новий чоловік. Щоправда, сама Брежнєва не коментує особисте життя і запевняє, що зараз у неї стосунки тільки з самою собою. Співачка вважає, що це на даному етапі життя – це найважливіше.

Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе
Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе

А поки щаслива Брежнєва гуляє гуляє осіннім Парижем, її колишній чоловік продовжує ховатися від камер. Нагадаємо, що після початку війни в Україні Костянтин Меладзе жодного разу не з’явився на публіці. Продюсера не було на жодному музичному фестивалі і на жодній премії в Росії. Подейкували, що Меладзе виїхав із РФ і зараз живе в Італії.

Щоправда, 2023 року композитора було помічено у ресторані у Швейцарії. Фото злили до Мережі туристи, які водночас відпочивали на гірськолижному курорті.

Гості ресторану Швейцарії показали, як зараз живе Костянтин Меладзе

А влітку 2024 року Костянтин Меладзе зненацька засвітився в Юрмалі разом зі своїм братом Валерієм Меладзе, який приїхав до Латвії з концертом. У кадрі екс-чоловік Віри Брежнєвої позував у шортах, футболці та кофті і виглядав трохи засмаглим і помітно посвіжілим.

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі
Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

Схожі статті

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.