“Це зрада”: вдівець легендарної Ніни Матвієнко розповів, чому покинув дружину

Вдівець Петро Гончар вперше розповів про завершення стосунків з Ніною Матвієнко та зізнався, чому ухвалив таке непросте рішення після 50 років шлюбу.

Відомий художник Петро Гончар, вдівець легендарної співачки Ніни Матвієнко, вперше відверто розповів про причини їхнього розриву та складні моменти, які супроводжували стосунки. Пара прожила разом пів століття, пройшовши через численні злети та падіння, та вирішила розійтися у 2021 році. Рішення залишити родину прийняв саме Петро.

Спільне життя, як і в кожній родині, мало свої складнощі. За роки подружнього життя, пара стикнулася з таким отруйним почуттям, як ревнощі. Ці ревнощі стали частиною їхнього життя, адже Ніна була популярною артисткою, завжди оточеною увагою прихильників. Проте і Петро, як художник та цінитель краси, не залишався осторонь уваги інших людей.

“Були ревнощі”, – зазначив митець.

Вдівець Ніни Матвієнко розкрив причину їхнього розриву
Вдівець Ніни Матвієнко розкрив причину їхнього розриву

Як зазначив художник, рішення про розлучення прийшло вже після того, як рідні та близькі стали дорослими та незалежними, коли в роди була фінансова стабільність. Діти вже виросли, мають своїх дітей, тому настав час щось змінювати в житті пари.

Чоловік визнає, що це рішення стало для нього своєрідним викликом і водночас – актом егоїзму. Він зізнається, що розлучення було важким як для нього, так і для Ніни, але згодом екси змогли подолати емоційні труднощі та підтримувати дружнє спілкування.

“Про зраду тут теж можна говорити, тому що, коли ти пішов, це вже зрада”, – розповів чоловік.

Петро Гончар розповів про стосунки з покійною дружиною
Петро Гончар розповів про стосунки з покійною дружиною

Одним з найбільш відвертих зізнань Петра стало визнання того, що розлучення з Ніною було для нього формою зради. Цей крок відбувся після багатьох років спільного життя, і він усвідомлює, що залишив дружину на важливому етапі їхніх стосунків.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.