Сестра-близнючка невістки Оксани Марченко проговорилася, куди втекла родина зрадників: там готують пахлаву

Чотири роки тому син Оксани Марченко від першого шлюбу Богдан одружився зі своєю коханою Катериною. Це було найгучніше та найдорожче весілля 2020 року в Україні.

Молодят та гостей розважали багато знаменитостей, у тому числі Олег Винник, Вєрка Сердючка зі своєю мамою та беззмінний ведучий “Холостяка” та “Холостячки” Григорій Решетник. Найбільше танцювала на весіллі мама нареченого – головна зірка телеканалу СТБ та ведуча одного з найрейтинговіших шоу “Х-Фактор” Оксана Марченко. Відео з урочистостей досі можна побачити в Інстаграм-акаунті програми “Зоряний шлях”. Один із роликів записала невістка телезірки і тоді ще народного депутата Віктора Медведчука – Катерина.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

“Чи буває свекруха коханої? Питання, звісно, ​​не про нас. Моя свекруха – неповторна”. – написала щаслива наречена.

Мине всього два роки і тепер кадри з весілля сина Марченка виглядають, як якийсь дурний сон. Розкидає з різних боків і героїв ролика. Так, на початку війни у ​​2022 році сім’я Оксани Марченко в повному складі втече з України, правда її чоловіка – Віктора Медведчука, доведеться обмінювати на героїв захисників Маріуполя.

Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала
Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

Після обміну лідера ОПЗЖ парочка була помічена в Криму, а потім взагалі зникла. Де знаходиться зірка СТБ зараз невідомо, вона зникла з усіх соціальних мереж, натомість її невістка Катя та її родичі продовжують час від часу виходити на зв’язок.

Так, напередодні сестра-близнюка невістки Марченко оприлюднила у своєму мікроблозі цікаве “сториз”, яке було записано в Туреччині. На кадрах дівчина була знята у ванній кімнаті у звичайному домашньому халаті. Щоправда, у вічі тут же кидаються її брендові прикраси та дорога люксова косметика.

“Жити в Туреччині: відчуття, що літо не закінчується швидко”, – підписала селфі сестра невістки Марченко.

Чи були поряд родичі – Медведчук зі своєю дорогоцінною дружиною, не відомо.

Нагадаємо, що після звыльнення з “Х-Фактора” Оксана Марченко з головою поринула у релігію. Перед втечею до, ведуча записувала авторську програму під назвою “Паломниця”, де їздила монастирями і розмовляла зі священниками. Востаннє програма вийшла у 2022 році. На відео Марченку було практично не впізнати.

Як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко
Як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.