Вдівець Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву і зізнався у зраді: “Егоїстично це зробив”

Чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар вперше розповів про ускладнення їхніх стосунків та свою невірність. Як художник пояснив усе, що відбувалося між ними.

2021-го Ніна Матвієнко вразила публіку зізнанням про те, що її стосунки з чоловіком Петром Гончаром завершені. Варто відмітити, що пара прожила у шлюбі майже 50 років. Це неймовірне число, яка нереальна для більшості людей впринципі.

Але сталося так, що художник раптово з’їхав з їхнього маєтку та поселився у себе в майстерні. Ніна Митрофанівна тоді дала велике інтерв’ю, в якому розповіла про його зради, погане ставлення та інші кризи в стосунках, які призвели до повного розставання. Зокрема, зірка також зізналася, що серйозною проблемою стала велика кількість людей в будинку, адже Тоня разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном, дочкою Уляною та дочкою Ніною також проживала в домі.

Вдівець Ніни Матвієнко розповів про причину розставання з нею 4 роки тому

43-річна Тоня Матвієнко звернулася до своєї матері Ніни у річницю її смерті
Вдівець Ніни Матвієнко розповів про причину розставання з нею 4 роки тому

Вже через декілька тижнів Ніна Митрофанівна заявила, що вони з чоловіком помирилися і не розлучаються, але не від кого не при ховалася, що напруга в стосунках залишилася.

Пройшов рівно рік зі смерті артистки, і тепер її вдівець Петро Гончар розповів про свій погляд на все те, що відбувалося між ними. Зокрема, зізнався і у ревноща, і в зрадах, і в причині розставання.

До того ж чоловік визнав, що це була його ініціатива — розірвати стосунки, і заявив, що це була зрада з його сторони.

“Коли все було зроблено – діти є, виросли, з’явилися онуки, є де жити, за що жити, я прийняв таке рішення. Ніна це зрозуміла. Я просто егоїстично це зробив… Я просив вибачення. Перші роки ми, може, конфліктували на цьому рівні”, – заявив чоловік у своєму коментарі.

Нагадуємо, що Ніна Митрофанівна пішла з життя рік тому через рак, який приховувала до свого останнього подиху. Пізніше сім’я також попросила публіку та артистів не розповсюджуватися про останні дні співачки.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.