Відомий дизайнер назвав головний колір осені та року: як і з чим носити жінкам 30+, щоб не виглядати старше

Цей чудовий відтінок ідеально гармонує з осінньою погодою. Він глибокий та об'ємний, теплий та комфортний, але є один нюанс. Як обіграти головний колір 2024 року? Поради професійного дизайнера.

Відомий український дизайнер, який неодноразово вражав своїми колекціями як в Україні, так і за кордоном – Андре Тан регулярно спілкується зі своїми підписниками в Інстаграм, де ділиться останніми новинами зі світу моди. На сторінці дизайнера можна дізнатися про новинки найпопулярніших світових брендів, а також отримати поради щодо комплектації образу.

Стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні
Стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні

Іноді Андре розповідає про безглузді тренди і разом зі своїми підписниками сміється з дірявих шкарпеток від Balenciaga або з облягаючих головних уборів від Prada, які нагадують шапочки для плавання. Проте більшу частину в мікроблозі Андре Тана займає інформаційний та освітній контент.

Так, напередодні відомий дизайнер назвав головний відтінок осені 2024 року. За словами стиліста – це насичений винний відтінок, який поєднує в собі елегантність, пристрасть і тепло.

Тан наголосив, що саме цей колір ідеально гармонує з осінньою погодою. Він гарно виглядає в кашемірових пальтах і жакетах, затишних теплих светрах і шарфах, а також облагородить будь-який шкіряний аксесуар.

Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити
Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити

Андре рекомендує всім модницям у 2024 році придбати тренчі, сукні чи сумку у трендовому бордовому кольорі, який ідеально поєднується з іншими відтінками – золотистим, бежевим, коричневим та сірим.

Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити
Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити

Однак не всі були згодні з дизайнером. Після публікації ролика деякі передплатники, посилаючись на свій досвід, зазначили, що відтінок бургунді може зістарити жінку, якій “трохи за 30”.

“Подобається. Але він мені додав кілька років. І я стала схожа на вікову жінку”,- написала одна із підписниць.

Що робити, щоб винний відтінок не додав віку?

Стилісти радять поєднувати його з світлішими квітами – бежевим чи молочним. Також не одягати повністю бордовий образ, а підібрати в кольорі бордо лише одну деталь – сукню, штани, сумку чи туфлі. Приклади образів можна побачити у публікації Андре Тана.

Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити
Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.