Мішина розридалася в студії: махала руками так, що Дьомін тільки і встигав ухилятися – Еллерт ще не бачив

Популярна українська акторка Ксенія Мішина наробила шуму в студії і махала руками так, що Слава Дьомін тільки і встигав ухилятися. Олександр Еллерт цього ще не бачив.

Ксенія Мішина стала частою гостею у студії Григорія Решетніка за зрозумілих причин, адже вона була першою героїнею романтичного реаліті-шоу, де пару підбирали для жінки. І ба більше, в результаті їй одразу вдалося обрати для себе коханого, з яким вона дійсно будувала стосунки в реальному житті.

Тим не менш, Олександр Еллерт таки не зміг втримати свою любов і втратив кохану. Неодноразово він говорив, що збирається її повернути, але так і не реалізував своє бажання, врешті-решт відпустивши акторку. Цікаво, що обидва у своїх інтерв’ю спілкувалися саме зі Славою Дьоміним, з яким Ксенія зблизилася. Пізніше журналіст, який слухали від Олександра зізнання, що той хоче бути знову разом з Ксенією, і сам подумував залицятися до неї.

Ксенія Мішина влаштувала сцену в студії та викликала обговорення

Ксенія Мішина зізналася, кого бачить зранку у дзеркалі
Ксенія Мішина влаштувала сцену в студії та викликала обговорення

І хоча між ними так нічого і не відбулося, вони підтримують зв’язок. Зокрема, нещодавно Григорій показав, як обидва були на зйомках пост-шоу. На кадрах Ксенія влаштувала справжню сцену зі сльозами, але було помітно, що це награно. Поки вона махала руками, і Дьомін постійно ухилявся, і жодного разу йому не влетіло від емоційної жестикуляції своєї супутниці.

Цікаво, що в цьому випуску Ксенія та Слава можуть поділитися новими деталями своїх стосунків, і хто знає, можливо все ж таки в них була інтрижка чи короткий роман.

Ксенія Мішина влаштувала сцену в студії та викликала обговорення. Скріншоти особистої сторінки Григорія Решетніка

Нагадуємо, що незабаром українці зможуть подивитися новий сезон, в якому черговий холостяк буде шукати своє кохання. Власне, усі нові матеріали пов’язані саме з фіналом програми, яка має статися приблизно під новий рік. Поки що продюсером вдається зберегти інтригу і головний герой не видав переможницю проєкту.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.