Дружина Володимира Остапчука розповіла, за що звільнила підлеглу через 2 тижні роботи на неї: вивели з себе

Дружина Володимира Остапчука запевняє, що платить дівчатам вчасно, ніколи їх не контролює, а коли немає клієнтів, то взагалі відпускає гуляти. Єдине, що хоче, аби люди виконували свої обов'язки.

Теперішня дружина Володимира Остапчука, 24-річна Катерина Полтавська, повідомила, що сьогодні, 9 жовтня, всі навколо неначе намагалися вивести її з себе. Останньою краплею стала адміністратор, яку вона сьогодні звільнила з роботи. І тепер вона знову шукає нового працівника. Один “адмін” у Катерини Остапчук працює постійно, а другий постійно міняється, і знову вийшло так, що потрібно шукати нову людину. Перший адміністратор у Катерини працює з самого відкриття і нею вона повністю задоволена. Про все це Катерина Остапчук написала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона звільнила жінку за те, що та через два тижні роботи не знала назву апарату на якому працює майстер лазерної епіляції. Катя Остапчук вважає, що можливо вона досить вибаглива начальниця, але не знати назву апарату на якому працює майстер, це неадекватно (на її думку). Також їй здається, що в Україні просто нерозвинена така професія, як адміністратор. Причина — люди думають, що це не робота, а “курси”. А також вважають, що вони не мають нічого вчити і нічого вміти.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, за що звільнила працівницю
Дружина Володимира Остапчука розповіла, за що звільнила працівницю

Насамперед, майстер із лазерної епіляції не запитує в Катерини Остапчук, як їй зробити епіляцію. Так само, як і майстер масажу не цікавиться в неї тим, як їй робити масаж. Але адміністратор постійно думала, що дружина шоумена є для неї нянею. Найбільше Катерину Остапчук приголомшило те, що виходить, що вона повинна прокидатися до того, як відкривається студія, бути цілий день на телефоні, бо в людини є 1000 запитань.

Катерина Остапчук підкреслила, що не знати щось на новому місці роботи це нормально. Але абсолютно є ненормально те, коли людина не хоче нічому вчитися й сприймає її, як особистого помічника. Також вона не розуміє, як можна бути такими безвідповідальними. Вона ж, у свою чергу, максимально добре ставиться до своїх працівників. Це можуть підтвердити дівчата, які працюють в неї з самого відкриття. Зарплатню Катя платить вчасно, ніколи не приїжджає і не контролює їх, а коли немає клієнтів, то дозволяє закривати студію на цей час і йти собі гуляти.

Схожі статті

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.

“Це було не життя…”: дружина Віктора Павлика раптово потрапила до лікарні – що сталося

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова стурбувала шанувальників тривожним повідомленням із лікарняної палати. Писати почала ще вночі, а зранку вже вийшла на зв'язок.

Не дає забути: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова розповіла про почуття до нього

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова прокоментувала стосунки з ним та вразила зізнанням. Що на даний момент між екс-подружжям?

Павлу Зіброву дали вибрати між Олею Поляковою і Тіною Кароль, а він захотів Настю Каменських

67-річний Павло Зібров розкрив всі свої секрети щодо всіх відомих співачок. Найбільше йому подобається Настя Каменських, але перед однією "Ірочкою" не вистояв ніхто.

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.