Для іспанців ні, для українців так: Каменських зізналася, що вони з Потапом досі пара

Співачка Настя Каменських завела новий акаунт в Інстаграм, де розповідає іспанцям про свій щасливий шлюб із Потапом і навіть опублікувала їхнє спільне фото. А що кажуть із цього приводу в Україні?

Ось уже більше року в українських пабликах обговорюють розлучення однієї з найвідоміших пар у шоу-бізнесі – Насті Каменських та Потапа. Скандальний блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію, отриману з близького кола артистки, розповів, що співачка вже давно у стосунках з іншим забезпеченим чоловіком, який допомагає просувати її кар’єру за кордоном, а Потап зійшовся з її близькою подругою – дизайнеркою Анною Андрійчук (екс-дружиною Позитива). Каменських та Потап ніяк не коментують чутки. Мало того, співачка продовжує стверджувати, що вони з Олексієм Потапенком досі пара.

Так, у додатковому обліковому записі Каменських, який вона відкрила спеціально для іспанських слухачів, з’явилася цікава публікація, де вона розповідає про свою родину. Спочатку артистка показала архівне фото з батьками та розповіла, що мама для неї найбільша опора, а тато, який, на жаль, помер, досі залишається в її серці. Також оприлюднила знімок зі собакою – болонкою на прізвисько Мі-міі.

Настя Каменських із батьками
Настя Каменських із батьками
Настя Каменських з мамою та собакою Мі-мі
Настя Каменських з мамою та собакою Мі-мі

Але найбільше зворушило фото з Потапом. У кадрі, який, зважаючи на все, було зроблено ще до появи чуток про розлучення, щаслива співачка сперлася на плечі чоловіка і з усмішкою дивиться прямо в камеру. У коментарі Настя називає його “люблячим чоловіком”, “супутником життя, який завжди підтримує його”.

Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом
Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом

“Сім’я – це серце всього, що я є”, – пише Каменських.

Нагадаємо, що до початку війни Потап і Настя Каменських були найбільш обговорюваною парою в українському шоу-бізнесі. Всі з цікавістю спостерігали за їх романом, а потім розчулювали зворушливі відео з весілля, де закохані щиро клялися один одному у вічному коханні. Все змінилося після 2022 року, коли українці дізналися, що артисти тривалий час переховувалися за кордоном. І якщо до Насті питань не виникало, то Потап зазнав найжорсткішої критики. Досі багато шанувальників вважають продюсера “найбільшим розчаруванням”.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.