Як виглядає котедж, в якому живуть Юрій Горбунов і Катя Осадча: 5-зіркова розкіш – фото

Катя Осадча та Юрій Горбунов мають котедж та землю з басейном, зеленим садом, каміном і багатьма різними кімнатами. У тому "палаці" так добре, що зірка не хоче їздити до офісу в Київ.

Знаменита 41-річна телеведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” Катерина Осадча останнім часом повністю перейшла на онлайн-роботу. Вона воліє лишатися вдома у своєму шикарному котеджі в Київській області і не їздити в офіс до Києва взагалі. Про це сама Катерина Осадча неодноразово повідомляла в своїх stories у соцмережі Instagram.

Як відомо, подружжя Юрій Горбунов та Катя Осадча, які виховують двох спільних дітей (7-річного Івана та 3-річного Данила), проживають у селі Романків, що на Київщині. Вони придбали будинок і землю в котеджному містечку “Сонячна долина”. Це місце було збудоване та розроблене архітекторами і дизайнерами, тому будинки в ньому виглядають за схожим стилем. Більш точне місце розташування цього містечка можна пояснити наступним чином: це в трьох кілометрах на південь від Києва (їхати потрібно по Обухівській трасі). Саме там і проживають знаменитості, подалі від людських очей, прихильників і нав’язливих фанів.

Неодноразово Катя Осадча говорила і показувала, що на території їхнього котеджу є великий та глибокий басейн. Дуже часто вона залишалася працювати біля нього на своєму планшеті, таким чином “переносячи” офіс із Києва до басейну. А свої вихідні дні вона проводилися розслабляючись в своєму шикарному та озелененому саду. Там зірка любить пити чай, читати чергову книгу (Катя Осадча практично читає по одній книзі в тиждень), а ще просто морально медитує.

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як виглядає їхній будинок
Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як виглядає їхній будинок

Інколи зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов публікують світлини, які зроблені в самому їхньому будинку. Насамперед, ремонт у їхньому будинку зроблений у світло-білих-сірих тонах. Як у кращих будинках, у них є справжній камін, де можна розпалювати деревину, проводити теплі романтичні вечори, а ще — зустрічати Різдво за всіма традиціями. Котедж сімейства ретельно охороняється і туди, просто так, ніхто потрапити не може.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.