Навіть говорити не захотів: Кличко всім показав, які почуття в нього залишились до Панеттьєрі

Володимир Кличко всім показав, які почуття в нього залишились до колишньої нареченої Гейден Панеттьєрі. Невже історія між ними не завершилася?

Колись шанувальники Володимира Кличка з нетерпінням очікували на новину про його весілля американською акторкою, адже пара декілька років була заручена. Втім, попри пропозицію руки і серця, дівчина так і не змогла стати дружиною всесвітньовідомого спортсмена з України.

Офіційною причиною розлучення стали її погані звички та образ життя. При цьому, у молодих людей встигла народитися донька, яку обидва дуже сильно люблять.

Опікуном став саме Володимир Кличко, і незабаром забрав спадкоємицю в Україну. Її вихованням займалася бабуся, мати Володимира та Віталія. Гейден же лише через декілька років заявила, що підписала документ про передачу опікунства в неадекватному стані. А бачитися зі своєю дочкою вона почала після того, як змогла налагодити своє здоров’я та звички.

Володимир Кличко відреагував на запитання про колишню Панеттьєрі

Володимир Кличко відреагував на запитання про колишню Панеттьєрі

З’явилося навіть повідомлення про можливе пом’якшення стосунків між колишніми нареченими. Однак, Володимир Кличко продемонстрував своє ставлення до подібних питань і розмов навколо нього та його екс-обраниці.

Українська журналістка під час прем’єри фільму “Підйомна сила” вирішила поцікавитися у Кличка, чи підтримує він зв’язок з екс-нареченою. Щоправда, Володимир не був готовий до такого запитання та різко відреагував на нього. Боксер відмовився говорити на цю тему, подякував за інтерв’ю та одразу пішов.

“Дякую за інтерв’ю! Гарного вечора, дякую!” – сказав знаменитість та проігнорував запитання.

Нагадуємо, що раніше з’являлася новина про її примусову госпіталізацію, однак згодом акторка вийшла на зв’язок та повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вона покинула територію Флориди через ураган і знаходиться на відпочинку разом зі своїм бойфрендом. На кадрах вона виглядала дуже добре і ні про яку госпіталізацію навіть мови не йшло.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.