Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?

Ось уже 14 рік поспіль канадський ресторатор та шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво очолює склад журі найпопулярнішого шоу в Україні – “МастерШеф”. За час існування проєкту йому становили багато знаменитостей, серед яких були ресторатор Микола Тищенко, відомі кулінари Тетяна Литвинова та Ліза Глинська і навіть російські ведучі Анфіса Чехова та Жанна Бадоєва. Проте останні п’ять років склад журі залишався незмінним – головний суддя – Ектор, його помічники – переможниця 3 сезону Ольга Мартиновська та один із найкращих шеф-кухарів України Володимир Ярославський.

Ектор Хіменес-Браво оголосив про завершення знімань нового сезону МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво оголосив про завершення знімань нового сезону МастерШеф

Телеглядачі вже давно звикли до цієї компанії і з нетерпінням чекали на їхню появу в кожному новому епізоді “МастерШеф”. На початку осені 2024 року стартував новий сезон, але нещодавно стало відомо, що Ектор залишив колег і виїхав із Києва.

Так, у мікроблозі Хіменеса-Браво з’явилася фотографія, на якій він позував сидячи у поїзді разом із провідниками. Як потім стало відомо, головний суддя “МастерШеф” вирішив влаштувати собі невелику відпустку та вирушив на захід України. Компанію знаменитості склали його улюблені собаки – Лупіта та Чакі, а вдома залишився чекати ще один пес на прізвисько Бубік.

Ектор уже встиг поділитися кількома фотографіями з відпочинку, на яких показав, як гуляє лісом, а також неймовірно гарні карпатські краєвиди. У коментарі головний суддя “МастерШеф” не втомлювався повторювати, наскільки він вражений природою та радив усім своїм шанувальникам відпочивати саме в Україні.

Ектор Хіменес-Браво залишив МастерШеф та виїхав з Києва
Ектор Хіменес-Браво залишив МастерШеф та виїхав з Києва

Зазначимо, 2021 року колумбієць Ектор Хіменес-Браво офіційно став громадянином України. Після отримання українського паспорта шеф-кухар та ресторатор купив будинок в Ірпені, де проживає разом зі своїми вихованцями.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.