45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?

Розквіт кар’єри Гайтани прийшовся на нульові. Екзотична зовнішність, неперевершений голос, потужна харизма, — усе це стало причиною різкого підйому співачки. Але як це буває в шоу-бізнесі, продюсер артистки не тільки не пішов їй на користь, але й загубив її подальший зріст.

Відомо, що Гайтана була коханкою пана Едуарда Кліма. Про це знали як фанати, так і оточення зірок. У продюсера була дружина та діти, але це не завадило йому закрутити зі своєю підлеглою. Пізніше співачка про це гірко пошкодувала, прийняла для себе рішення та розірвала з ним співпрацю. Після чого з’являлася на екранах все менше та менше.

Гайтана розповіла, чому вирішила поставити кар’єру на паузу

Гайтана поділилась своїми фобіями
Гайтана розповіла, чому вирішила поставити кар’єру на паузу

Незабаром стало відомо, що вона реалізувалася в особистому житті, знайшла коханого чоловіка та народила прекрасну дівчинку, про яку так давно мріяла. Зараз Гайтану живе за кордоном, не відмовляє собі у задоволенні займатися творчістю і навіть говорить про те, що збирається повертатися на сцену.

У зв’язку з цим вона вочевидь і розповіла про те, чому насправді поставила кар’єру на паузу, і в чому дійсно була причина. Адже раніше з’являлася інформація, що артистка сильно витратилися на Євробачення, де не зайняла призового місця, і це стало причиною її банкрутства.

“У такому стані минули місяці. Мене переповнювали страх і безпорадність, нездатність захистити всіх, кого я люблю, і почуття провини за те, що я не можу бути фізично поруч з усіма своїми рідними. Але тиша зцілювала, і поступово я знову відкрила в собі бажання жити та творити”, – заявила співачка.

Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто зазначити, що в минулому Гайтана вела ще одну боротьбу під час будування кар’єри, адже мріяла виконувати джаз, а не популярну музику.

Схожі статті

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

Цього футболіста хочуть Ксенія Мішина та Леся Нікітюк: він найдорожчий в історії і йому 23

Леся Нікітюк на відміну від Ксенії Мішиної вже не холостякує, але на інших чоловіків заглядають обоє - якому футболісту артистки поставили "лайк"?

Популярний телепроєкт змінює ведучого: а Неля Шовкопляс залишається в “Сніданку з 1+1”

Єгор Гордєєв є любителем мільйонів українок, які з неймовірним захопленням спостерігають за їхнім тандемом з Нелею Шовкопляс - невже цьому настав кінець? Телеведучий розповів про новий проєкт.

Викладачка вокалу, мама і артистка: чим сьогодні займається єдина донька Ніни Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко пережила і переживає досі складний період у зв'язку з тим, що не стало її легендарної мами, але ж чим співачка продовжує займатись?