“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

У свіжому випуску програми “#ністиданісовісті” на YouTube-каналі “Люкс ФМ” українська світська журналістка Наталія Тур поділилася своїми думками щодо стосунків ведучої Лесі Нікітюк з військовослужбовцем Дмитром Бабчуком. Ведучий програми, Євген Фешак, звернувся до колег, запитуючи, як довго, на їхню думку, може тривати цей роман.

Наталія висловила певні сумніви щодо справжності цих стосунків, припускаючи, що це може бути піар, що має на меті зберегти популярність Нікітюк. Вона підкреслила, що в умовах медійної сфери подібні кроки є цілком виправданими. Артур Адамов, ще один учасник обговорення, підтримав цю точку зору, припустивши, що у Лесі може бути партнер, який забезпечує її фінансово, але якого не потрібно демонструвати публіці. Він також додав, що, враховуючи її популярність, цілком логічно, що вона не може довго залишатися наодинці.

Світська журналістка розповіла, що роман Лесі Нікітюк є несправжнім
Світська журналістка розповіла, що роман Лесі Нікітюк є несправжнім

Журналістка Наталія звернула увагу на поведінку ведучої Нікітюк, зазначаючи, що, маючи певний статус, вона могла б демонструвати свого партнера лише в контексті серйозних стосунків. На її думку, поки що у романі Нікітюк з Бабчуком не спостерігається атмосфера, характерна для стосунків, які готові до публічного визнання. Наталія припустила, що публікація фотографій пари може бути лише підготовкою до якогось майбутнього проєкту, ймовірно, пов’язаного з участю Нікітюк у шоу “Холостячка” на каналі СТБ.

Світська журналістка розповіла, що роман Лесі Нікітюк є несправжнім
Світська журналістка розповіла, що роман Лесі Нікітюк є несправжнім

Нагадаємо, що на початку жовтня ведуча вперше підтвердила свої стосунки, вказавши на те, що їх познайомив військовий медик кримськотатарського походження. Бабчук, у свою чергу, активно веде свої соціальні мережі, представляючи себе як пенсіонера Збройних сил України та інфлюенсера.

Схожі статті

Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.

Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?