Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.

Для журналістів, які працюють з камерою у прямому ефірі різноманітні конфузи — це звична справа. Пощастить, якщо стається дещо зі сторони декорацій чи операторів, інша справа, коли у фокусі знаходяться їхні ведучі та якісь негаразди з костюмом, мовленням чи зачіскою.

За роки роботи в програмі новин Соломія зіштовхувалися з різними ситуаціями, і прекрасно з ними справлялася. Ба більше, це завжди привід посміятися, а інколи навіть проявити свій професіоналізм, який за звичайних умов не продемонструвати.

Наприклад, найвідоміший конфуз на українському телебаченні, який відомий в усьому світі — це Марічка Падалко з її зубом.

Прямо під час її промови випав передній зуб, але ведуча не тільки не запонулася, але й обережно його прибрала, не звертаючи жодної уваги. Колеги зірки з різних країн не тільки надали їй підтримку публічно, але дізналися, що це вищий професіоналізм. Сама ж Марічка розповіла, що насправді травмувала зуб зранку через сина, але не встигла сходити до стоматолога та провести роботу над посмішкою і надати їй естетику. Мало хто здогадувався, що зуб випаде в прямому ефірі.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз прямому ефірі на каналі “1+1”

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає без макіяжу
Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз прямому ефірі на каналі “1+1”

Соломія Вітвіцька ж потішила публіку буквально нещодавно, адже в неї відлетів ґудзик на маринарці. Для тих хто не помітив ведуча спеціально зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і розповіла про незручну ситуацію, в яку потрапила.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз прямому ефірі на каналі “1+1”. Скріншот особистої сторінки зірки

“Трапилася сьогодні кумедна історія майже в ефірі ТСН. За секунду до закінчення сюжету ґудзик відстрибнув і довелося передавати слово колегам, прикриваючись текстами. Сподіваюся, глядачі нічого не помітили”

Схожі статті

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?

Персональний водій та квартира в столиці: Євген Клопотенко зізнався, скільки витрачає на місяць

Переможець 5-го сезону "МастерШеф" Євген Клопотенко вперше розповів, скільки коштів йому потрібно для комфортного життя в столиці. Спойлер: сума немаленька.

Не всім так жити: який коштовний подарунок отримала Tayanna від екс-обранця – ділянка на Балі

Наразі Tayanna холостякує, але у своєму житті у неї було чимало чоловіків і кожний з них відзначився по-своєму, наприклад, подарунками - що найкоштовніше дарували співачці?

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.